ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

MG3 Hybrid+: Τα φθηνά άλογα επέστρεψαν μετά από δεκαετίες

 Σχολιάστε 
3.735 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2024)
MG3 Hybrid+: Τα φθηνά άλογα επέστρεψαν μετά από δεκαετίες
2 Φωτογραφίες »

- Έχει την καλύτερη αναλογία ευρώ ανά ίππο στην ελληνική αγορά
- Είναι το πιο ισχυρό υβριδικό στην κατηγορία του (έχει 194 άλογα)
- Καίει 8 ευρώ μέσα στην πόλη για κάθε 100 χλμ. (4,7 λτ. η κατανάλωση στην πόλη)
- Έχει μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια εγγυήσεις (7 χρόνια)

Έχει την καλύτερη αναλογία ευρώ ανά ίππο στην ελληνική αγορά

Πόσο κοστίζει και πόσα άλογα «βγάζει»; Δύο κλασικές ερωτήσεις που κάνουμε για ένα αυτοκίνητο που μας αρέσει. Όταν λοιπόν και η σχέση μεταξύ των δύο αυτών τιμών είναι καλή, δηλαδή όσο χαμηλότερο είναι το ποσό που χρειάζεται να δώσεις για κάθε ίππο, τότε τόσο πιο φθηνά είναι τα γκάζια του, και άρα έχουμε ένα deal που συμφέρει.

Αφού βάλαμε στο μικροσκόπιο όλα τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι το εξής: Το μοντέλο με την καλύτερη αναλογία ευρώ ανά ίππο είναι το MG3 Hybrid+, το οποίο έχει τιμή 20.450 ευρώ και ιπποδύναμη στα 194 άλογα. Με λίγα λόγια κάθε άλογό του κοστίζει 105,4 ευρώ και πρόκειται για εξαιρετικό νούμερο αφού στα όσα χρόνια υπάρχει η συγκεκριμένη «μέτρηση» στα αρχεία του AutoΤρίτη Test Center, είναι η καλύτερη (σ.σ. μέχρι τώρα 130-150 ευρώ ήταν ένα καλό νούμερο).

Είναι το πιο ισχυρό στην κατηγορία του (έχει 194 άλογα)

Το MG3 εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα που αποτελείται από βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων (105 άλογα) και έναν ηλεκτροκινητήρα (136 άλογα) αποδίδοντας συνδυαστικά 194 ίππους. Η ισχύς του αυτή δεν το κάνει μόνο το ισχυρότερο υβριδικό αλλά και το αυτοκίνητο με την μεγαλύτερη ιπποδύναμη σε όλη την mainstream κατηγορία του. Στο κομμάτι των επιδόσεων, το MG3 επιταχύνει από τα 80 στα 120 χιλιόμετρα σε 5,7 δλ.,ενώ εδώ θα βρείτε τις αναλυτικές επιδόσεις του.


MG3 Hybrid+: Τα φθηνά άλογα επέστρεψαν μετά από δεκαετίες.
2 Φωτογραφίες »

MG3 Hybrid+: Τα φθηνά άλογα επέστρεψαν μετά από δεκαετίες.

Καίει 8 ευρώ μέσα στην πόλη για κάθε 100 χλμ. (4,7 λτ. η κατανάλωση στην πόλη)

Το MG3 Hybrid+ δεν είναι μόνο ισχυρό και γρήγορο, αλλά και υβριδικό που σημαίνει ότι μέσα στην πόλη έχει μικρές απαιτήσεις σε αμόλυβδη. Οι μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center έδειξαν πως χάρη στη μεγάλη -για αυτοφορτιζόμενο ηλεκτρικό- μπαταρία των 1,8 kWh, (σ.σ. η διπλάσια από τα υπόλοιπα υβριδικά), το MG3 καταναλώνει 4,6 λτ. βενζίνης ανά 100 χλμ.. Δηλαδή για κάθε 100 χλμ., με βάση την τωρινή τιμή της 95άρας αμόλυβδης, χρειάζεται περίπου 8 ευρώ. Η κατανάλωση θα ανέβει λίγο στον αυτοκινητόδρομο αλλά με κατανάλωση 5,8 λτ. σε πραγματικές μεικτές συνθήκες, το 3άρι καταφέρνει και συνδυάζει τα γκάζια (δείτε εδώ τις επιδόσεις του MG3 Hybrid+) με τις οικονομικές μετακινήσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
LINGLONG VS UNIROYAL