O fun to drive χαρακτήρας του ΜΙΝΙ Cooper, που έχει  και «νεύρο» στις επιδόσεις, είναι θεμελιώδες στοιχείο της υπόστασής του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O fun to drive χαρακτήρας του ΜΙΝΙ Cooper, που έχει και «νεύρο» στις επιδόσεις, είναι θεμελιώδες στοιχείο της υπόστασής του.

Στο δρόμο: Πιο διασκεδαστικό το ΜΙΝΙ, πιο ισορροπημένο το 208

93.077 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2020)

Χωρίς αμφιβολία ο fun to drive χαρακτήρας του ΜΙΝΙ και ειδικά του Cooper, που έχει  και «νεύρο» στις επιδόσεις, είναι θεμελιώδες στοιχείο της υπόστασής του. Στιβαρό, άμεσο, δυναμικό και ρυθμίσιμο, το MINI Cooper βασίζεται στις ιδιαίτερες αναλογίες του, την απίθανη θέση οδήγησης και την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για να συνδυάσει την αποτελεσματικότητα με την χαρά της οδήγησης. Αρωγοί, το απόλυτο σε ακρίβεια, ζύγισμα και αίσθηση τιμόνι, αλλά και το δυναμικό σύστημα πέδησης. Η ανάρτηση βέβαια είναι αρκετά σφιχτή και σε συνδυασμό με τα run flat ελαστικά ενίοτε θα μεταφέρει στους επιβάτες τα αποτελέσματα από τη συνάντηση των τροχών με εγκάρσιες ανωμαλίες. Όπως και να έχει όμως το ΜΙΝΙ Cooper είναι μια μικρή ωδή στην οδηγική ευχαρίστηση.  

Το Peugeot 208 είναι ένα ευχάριστο στην οδήγηση μικρό, που μάλιστα παρουσιάζει μια ευχάριστη ισορροπία και άνεση στην καθημερινότητα.

Το Peugeot 208 είναι ένα ευχάριστο στην οδήγηση μικρό, που μάλιστα παρουσιάζει μια ευχάριστη ισορροπία και άνεση στην καθημερινότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το κορυφαίο βενζινοκίνητο Peugeot 208 δεν πάει πίσω όμως. Μάλιστα αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη οδηγική αίσθηση που προσφέρει τη συνδυάζει με ανώτερη ποιότητα κύλισης στοιχείο που κάνει την τελική του εικόνα πιο ισορροπημένη στην καθημερινότητα. Είναι μακράν πιο ευέλικτο και εύχρηστο στην πόλη, ενώ το μικρό τιμόνι μπορεί να κρύβει μέρος του φαντεζί πίνακα οργάνων σε κάποιους οδηγούς, προσφέρει ακρίβεια συμβάλλοντας στη συνολικά allegra αίσθηση του 208. Με ένα πιο στιβαρό μπροστινό σύστημα, το Peugeot 208 θα έπειθε απόλυτα και έδινε περιθώρια για ακόμη πιο κολακευτικά σχόλια για το ευχάριστα ανάλαφρο πάτημα και τη δυναμική του κατευθυντικότητα.  ¶ξια λόγου και τα φρένα του, όπως και το σύστημα παραμετροποίησης, που χαρίζει και ευχάριστες νότες στον ήχο του κινητήρα, όπως και το αντίστοιχο του MINI Cooper  άλλωστε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN