Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Made in Japan στα ίδια λεφτά: Hybrid Honda HR-V ή 2λιτρο Mazda CX-30;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Made in Japan στα ίδια λεφτά: Hybrid Honda HR-V ή 2λιτρο Mazda CX-30;

44.140 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2023)

- Mε 131 άλογα το HR-V, ισχυρότερο με 186 το CX-30
- Καίει 6 λίτρα/100 χλμ. λιγότερο το υβριδικό Honda ΗR-V στην πόλη
- Φρενάρει σε 3,5 μέτρα πιο μακριά το CX-30
- Καλύτερες επιδόσεις για το CΧ-30: προσπερνάει σε 50 μέτρα λιγότερα

Ιαπωνικά SUV με ίδια τιμή: Honda HR-V vs Mazda CX-30

Ανάμεσα στα πολλά μικρομεσαία SUV/crossover της αγοράς, υπάρχουν και κάποιες προτάσεις που διαφοροποιούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σε αυτή την αντιπαράθεση έχουμε δύο ιαπωνικά SUV. Tο Honda HR-V, που έρχεται αποκλειστικά ως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με αυτόματο κιβώτιο (από 36.700 ευρώ) απέναντι από το ξεχωριστό και ήπια υβριδικό Mazda CX-30, το οποίο στην πλούσια έκδοση Homura των 186 ίππων με αυτόματο κιβώτιο κοστίζει από 36.832 ευρώ. Ας δούμε που ξεχωρίζει το κάθε μοντέλο.

Σχεδίαση: Όμορφη αισθητική και από τους δύο

Το Mazda CX-30 σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της κατηγορίας. Αποθεώνει τη σχεδιαστική γλώσσα Kodo της Mazda και συνδυάζει αρμονικά την κομψότητα με το δυναμισμό. Highlight του είναι η αλά κουπέ κλίση της οροφής προς τα πίσω, ενώ όμορφες επιμέρους λεπτομέρειες για το SUV της Mazda που «κάθεται» στα 175 χλστ. από το έδαφος, είναι η χαρακτηριστική μάσκα και τα LED φανάρια.

Βέβαια και το HR-V με τα 188 χλστ. απόστασης από το έδαφος το λες ελκυστικό. H σχεδόν κάθετη και βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος μάσκα τονίζει το φάρδος του, όπως επίσης και τα φώτα μπρος/πίσω που ενισχύουν αυτή την αίσθηση. Πιο διακριτική, αλλά εξίσου ευπρόσδεκτη και η κουπέ διαμόρφωση του πίσω μέρους με το χαμήλωμα της οροφής και τις κρυμμένες πίσω χειρολαβές.


Το HR-V το λες ελκυστικό. H σχεδόν κάθετη και βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος μάσκα τονίζει το φάρδος του αμαξώματος, όπως επίσης και τα φώτα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το HR-V το λες ελκυστικό. H σχεδόν κάθετη και βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος μάσκα τονίζει το φάρδος του αμαξώματος, όπως επίσης και τα φώτα.

Σελίδα 2Εσωτερικό - Χώροι: Πιο ποιοτικό το CX-30, πιο ευρύχωρο το HR-V
Σελίδα 3Κινητήρες: Πιο δυνατό το CX-30, καίει 6 λτ. λιγότερο το ΗR-V στην πόλη
Σελίδα 4Στο δρόμο: Νιώθεις ότι οδηγείς premium μοντέλο
Σελίδα 5Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
Toyota
SEAT XENOIASTOI