Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πλάτος της Novitec Esteso φτάνει αυτό ενός Hummer H2.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πλάτος της Novitec Esteso φτάνει αυτό ενός Hummer H2.

Maserati α λα Hummer

4.331 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2017)

Η Novitec Ασχολείται και πάλι με τη Masrati Levante μετά από ενάμιση χρόνο και δημιουργεί ένα SUV με επιδόσεις supercar και διαστάσεις Hummer!

Περίπου πριν ενάμιση χρόνο, η Novitec παρουσίασε την πρώτη της επέμβαση στη Maserati Levante, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος «έβαλε χέρι» σε ένα crossover SUV. Τώρα ασχολείται ξανά με το SUV με σήμα την τρίαινα, κάνοντάς το ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Με το κατάλληλο πείραγμα από τη Novitec ο κινητήρας της Levante αποδίδει 494 ίππους και 659 Nm ροπής.

Με το κατάλληλο πείραγμα από τη Novitec ο κινητήρας της Levante αποδίδει 494 ίππους και 659 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τα χαρακτηριστικά του κινητήρα παραμένουν ίδια με την προηγούμενη φορά, δηλαδή ο 3.0 λτ. V6 με τα δύο τούρμπο αποδίδει 494 ίππους και 659 Nm ροπής. Αυτή η έκδοση, όμως, δείχνει πολύ πιο άγρια από την προηγούμενη, εμφανισιακά.
 
Η ονομασία της είναι Novitec Esteso και μετατρέπει τη Levante σε ένα από τα πιο πλατιά αυτοκίνητα που έχουμε δει. Το body kit που αποτελείται από οχτώ μέρη προσθέτει 101.6 χλστ. πλάτους στο μπροστινό μέρος και σχεδόν 127 χλστ. στο πίσω μέρος, φέρνοντας το συνολικό πλάτος στα 2.090 χλστ. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλατύτερη από ένα Hummer H2!
Κάτω από τα φουσκωμένα φτερά της Levante η Novitec έχει τοποθετήσει τροχούς 22 ιντσών ενώ η αερανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 25.4 χλστ.
 
Όπως μπορείτε να δείτε, οι οπτικές αλλαγές δεν τελειώνουν στο προστιθέμενο πλάτος. Περιλαμβάνουν εμπρός και πίσω spoilers, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, εισαγωγή αέρα στο καπό, κ.α. Το ματ μπλε χρώμα δείχνει να ταιριάζει πάρα πολύ στο νέο αυτό παρουσιαστικό ενώ και το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί εκτενώς.
 
Με την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, η Levante κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4.8 δλ. περίπου και συνεχίζει να επιταχύνει μέχρι τα 274 χλμ./ώρα που είναι και η τελική της ταχύτητα. Με αυτή την ιπποδύναμη και αυτές τις επιδόσεις η Novitec Esteso τοποθετείται απέναντι από τα μοντέλα GTS και Turbo της Porsche Cayenne.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN