Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
 Σε αυτά τα 8 χρόνια, που ήταν ο πιλότος της κόκκινης ομάδας, συνεργάστηκε και με τον Michael Schumacher για μία σεζόν.

Σε αυτά τα 8 χρόνια, που ήταν ο πιλότος της κόκκινης ομάδας, συνεργάστηκε και με τον Michael Schumacher για μία σεζόν.

Massa: Ο Alonso καλύτερος από τον Schumacher

3.148 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2013)

Μια… βαρύγδουπη δήλωση έκανε ο Felipe Massa, αναφέροντας τον Fernando Alonso, ως πιο δυνατό πιλότο από τον Michael Schumacher, μιας και ο Βραζιλιάνος έχει οδηγήσει και με τους δύο στη Ferrari.

Ο Felipe Massa δε θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλέον με την ομάδα της Ferrari από τον επόμενο χρόνο. Σε αυτά τα 8 χρόνια, που ήταν ο πιλότος της κόκκινης ομάδας, συνεργάστηκε και με τον Michael Schumacher για μία σεζόν. Αυτό ήταν αρκετό για να καταλάβει πως λειτουργεί ο 7 φορές πρωταθλητής τόσο στο grid, όσο και εκτός αυτού. Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξή του από το επίσημο site της Ferrari, o Massa δήλωσε ότι ο Alonso είναι δυνατότερος πιλότος από τον Schumacher, ωστόσο o Γερμανός είναι γρήγορος, αλλά ο Ισπανός ξέρει να εφαρμόζει το πλάνο οδήγησής του άψογα στην πίστα.
Επίσης, σε ερώτηση για την καλύτερή του στιγμή στη Ferrari, η απάντηση του Massa ήταν με διαφορά η νίκη του στην πατρίδα του (Βραζιλία), το 2006. Χαρακτηριστικά ανέφερε το όνομα του Senna, αφού ο τελευταίος ένιωθε πιο χαρούμενος όταν κέρδισε στην πατρίδα του, παρά όταν έπαιρνε τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO