Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εταιρεία βελτιώσεων, παρουσίασε μία νέα σειρά από ενημερώσεις για την S-Class μεταξύ των οποίων έχει συμπεριλάβει και την Maybach S650.

Οι βελτιώσεις σύμφωνα με την εταιρεία έχουν φέρει το μοντέλο σε θέση να πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3.7 δευτερόλεπτα.

Maybach S650 με 900 ίππους

2.407 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2017)

Η Mercedes πρόσφατα αναβάθμισε την Maybach S-Class προσφέροντάς της τον twin-turbo V12 κινητήρα από την AMG S65. Ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για την Brabus, η οποία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το κορυφαίο σεντάν της γερμανικής φίρμας.

Η εταιρεία βελτιώσεων, παρουσίασε μία νέα σειρά από ενημερώσεις για την S-Class μεταξύ των οποίων έχει συμπεριλάβει και την Maybach S650, στην οποία προσφέρει 900 ίππους.
 
Για να συμβεί αυτό η Brabus αναβάθμισε τον κινητήρα από τα 6.0 στα 6.3 λίτρα, και τοποθέτησε νέος υπερσυμπιεστές, νέο στρόφαλο, πιστόνια, αλλά και ένα νέο σύστημα εξάτμισης. Οι βελτιώσεις όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς υπάρχει μία σειρά αεροδυναμικών αναβαθμίσεων, ενώ δίνεται και η δυνατότητα αναβάθμισης του εσωτερικού.
Οι βελτιώσεις σύμφωνα με την εταιρεία έχουν φέρει το μοντέλο σε θέση να πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3.7 δευτερόλεπτα, ενώ λέγεται πως η τελική ταχύτητα φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Brabus θα προσφέρει τις ίδιες ενημερώσεις και για τα μοντέλα S600 και AMG S65 που μοιράζονται την ίδια αρχιτεκτονική κινητήρα, αλλά και για μοντέλα με μικρότερους κινητήρες.

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW