Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

McLaren: Ο διάδοχος της P1 είναι πιο κοντά από ποτέ

1.072 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2024)
McLaren: Ο διάδοχος της P1 είναι πιο κοντά από ποτέ

McLaren: Ο διάδοχος της P1 είναι πιο κοντά από ποτέ

- Η παρουσίαση του νέου hypercar της McLaren θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου
- Θα εξοπλιστεί με το νέο υβριδικό V8 κινητήριο σύνολο της μάρκας
- Έρχεται να ανταγωνιστεί τα νέα hypercar των Porsche και Ferrari

Η παρουσίαση του νέου hypercar της McLaren θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου

Έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία, από τότε που άρχισε η παραγωγή τη McLaren P1 και η αλήθεια είναι, ότι η αγγλική εταιρεία δεν έχει βρει ξανά με άλλο μοντέλο της, τόσο μεγάλη επιτυχία. Παρά το γεγονός, ότι η μάρκα έχει κυκλοφορήσει πολλά σπουδαία μοντέλα κατά καιρούς, ακόμα ψάχνει τη μαγεία της P1, την οποία σκοπεύει να βρει με το νέο υπεραυτοκίνητο το οποίο θα παρουσιάσει στις 6 Οκτωβρίου.

Θα εξοπλιστεί με το νέο υβριδικό V8 κινητήριο σύνολο της μάρκας

Το νέο μοντέλο θα πάρει το νέο υβριδικό V8 κινητήριο σύνολο της αγγλικής μάρκας, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με το διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 το οποίο έβγαλαν οι 'Αγγλοι το μακρινό 2011. Ακόμα θα έχει νέο σχεδιαστικό στυλ, με τον διάδοχο της McLaren P1 να είναι πιο επιθετικός από ποτέ. Για την ιστορία η McLaren P1 τροφοδοτούνταν από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα της αγγλικής εταιρείας, έφτανε τα 915 άλογα και τα 90 κιλά ροπής, όλα αυτά με βάρος τα 1.510 κιλά.

Θα ανταγωνιστεί τα νέα hypercar των Porsche και Ferrari

Όπως και η P1 και το νέο hypercar θα έχει βαρύ ανταγωνισμό, αφού και η Porsche, αλλά και η Ferrari ετοιμάζουν νέα μοντέλα, τα οποία σκοπεύουν να του βάλουν δύσκολα. Οι Γερμανοί με το υβριδικό Mission X, ενώ οι Ιταλοί με ένα δικό τους νέο υβριδικό εντείνουν τον ανταγωνισμό. Θα δούμε ξανά την «Αγία Τριάδα» τις αυτοκίνησης ή οι τρείς μάρκες θα αποτύχουν να βρούν ξάνα τη μαγεία των P1, LaFerrari και Porsche 918 Spyder;

Mercedes
Autotriti.gr