Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε το VW e-up concept.

Με 300 χιλιόμετρα αυτονομία το VW ID.1;

5.825 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2020)

Η Volkswagen έχει δεσμευτεί να λανσάρει 75 ηλεκτρικά και 60 υβριδικά αυτοκίνητα μέχρι το 2029 ένα από τα οποία θα είναι το VW ID.1. Σήμερα υπάρχουν νέες αναφορές για το γερμανικό ηλεκτρικό πόλης που αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα της φίρμας.


Σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών μέσων το ID.1 βρίσκεται σε εξέλιξη παράλληλα με τα ID.1 Crozz και e-Roomzz. Το μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης αναμένεται να έχει για βάση του την πλατφόρμα ΜΕΒ, ακριβώς όπως το παρουσιασμένο ID.3 και το επερχόμενο ID.4. Φυσικά το ID.1 θα είναι μικρότερο από τα προαναφερόμενα «αδέρφια» του με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα κυμαίνεται περίπου στο μέγεθος του σημερινού VW e-up!, προκειμένου να έχει στη φαρέτρα του την ευκολία να ελίσσεται εντός πόλης.
 
Επιπλέον στοιχεία έρχονται και αναφορικά με την αυτονομία που θα προσφέρουν τα πακέτα μπαταριών. Χρησιμοποιούμε πληθυντικό γιατί το γερμανικό μίνι λέγεται πως θα προσφερθεί με δύο διαφορετικά πακέτα 24 kWh και 36 kWh. Το μεγαλύτερο από τα πακέτα μπαταριών θα του δίνει τη δυνατότητα να κινείται για περίπου 300 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.
 
Τέλος αναφορά με το πότε θα δούμε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Φυσικά το ID.1 θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα συγκεκριμένο αν η εταιρεία θα το εισάγει και σε άλλες παγκόσμιες αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ.  

Mercedes
PEUGEOT