Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Mε Audi e-tron GT βολτάρουν οι παίκτες της Bayern

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2021)

Οι ποδοσφαιριστές της Mπάγερν παρέλαβαν τα Audi e-tron GT τους και είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν στην πίστα, υπό την καθοδήγηση των πιλότων της Audi στη Formula E.

Η Audi και η Μπάγερν Μονάχου προωθούν τον εξηλεκτρισμό του ποδοσφαιρικού συλλόγου, ο οποίος διαθέτει τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη στον κόσμο. Το κοινό ταξίδι των δύο δημοφιλών brands προς την αειφόρο κινητικότητα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, με τον στόλο του συλλόγου σταδιακά να μετατρέπεται σε ηλεκτροκίνητο. Πολλοί αθλητές και στελέχη της ομάδας, κυκλοφορούν εδώ και μήνες, με τα πλήρως ηλεκτρικά Audi e-tron και e-tron Sportback. Πρόσφατα, αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού τιμ, έκαναν τη μετάβαση στα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων Audi e-tron GT ή Audi RS e-tron GT, ως εταιρικά αυτοκίνητα.


Οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησαν την πίστα δοκιμών στο Audi Driving Experience Center, για να δοκιμάσουν τις οδηγικές ικανότητες και τα αντανακλαστικά τους.

Οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησαν την πίστα δοκιμών στο Audi Driving Experience Center, για να δοκιμάσουν τις οδηγικές ικανότητες και τα αντανακλαστικά τους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η επίσημη παράδοση των σπορ ηλεκτρικών μοντέλων πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες, στο Audi Driving Experience Center, στο Neuburgander Donau. Δέκα παίκτες της Μπάγερν Μονάχου βίωσαν τη μαγευτική επιτάχυνση και τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά των σπορ μοντέλων. Ανάμεσά τους ήταν μέλη της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Leroy Sané, Leon Goretzka και Serge Gnabry, καθώς και ο κορυφαίος σκόρερ της Bundesliga, Robert Lewandowski.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr