Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με ασύρματες ενημερώσεις από το 2025 όλα τα Hyundai, Kia και Genesis

Με ασύρματες ενημερώσεις από το 2025 όλα τα Hyundai, Kia και Genesis

1.403 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2022)

Αυτοκίνητα που θα υποστηρίζουν αποκλειστικά ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) δεσμεύτηκαν πως θα προσφέρουν από το 2025 και έπειτα οι Hyundai, Kia και Genesis.

Ανεβάζει το τεχνολογικό της υπόβαθρο η Hyundai

Στη δέσμευση να πουλάει αποκλειστικά αυτοκίνητα με το λογισμικό SDV μέχρι τα μέσα της δεκαετίας προχώρησε ο Όμιλος Hyundai. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως  οι τρεις μάρκες που υπάγονται στον Όμιλο, ήτοι οι Hyundai, Kia και Genesis θα διαθέτουν αυτοκίνητα τα οποία θα υποστηρίζουν ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air). Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης θα επιτρέψει στα μοντέλα των τριών μαρκών να βελτιώνουν τα συστήματα ασφάλειάς τους αλλά και τις επιδόσεις τους ακόμα και μετά την αγορά τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από το 2025 όλα τα μοντέλα με ενημερώσεις OTA

Η Hyundai, στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρεται μόνο στα ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και σε αυτά που θα κινούνται με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Κάθε νέο μοντέλο που κυκλοφορεί από το 2023 και μετά θα είναι εξοπλισμένο με το απαραίτητο υλικό και λογισμικό για να λαμβάνει εξ αποστάσεως ενημερώσεις OTA χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθεί σε αντιπρόσωπο. Η υπηρεσία ξεκίνησε αρχικά το 2021 και θα επεκταθεί και στις τρεις μάρκες μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Ετοιμάζεται σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3

Ο Νοτιοκορεατικός Όμιλος στοχεύει επίσης να εισαγάγει τη δυνατότητα Features on Demand (FoD), που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να προσθέτουν καλούδια ακόμα και μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3 εξετάζεται ως FoD, τεχνολογία την οποία θα δούμε στο Genesis G90 πριν από το τέλος του έτους, αρχικά στη Νότια Κορέα πριν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Κίνα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN