Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με πλατφόρμες για ηλεκτρικά οι μελλοντικές «θερμικές» Mercedes

Με πλατφόρμες για ηλεκτρικά οι μελλοντικές «θερμικές» Mercedes

1.639 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2022)

Η Mercedes θα συνεχίσει να προσφέρει επιλογές σε βενζίνη και diesel αλλά τα αυτοκίνητα αυτά θα βασίζονται πάνω στη νέα MMA πλατφόρμα που θα αναπτυχθεί για να βασίζονται πάνω της, κατά πρώτο λόγο, ηλεκτρικά μοντέλα.

Προτεραιότητα τα ηλεκτρικά για τη Mercedes

Όταν η ηλεκτροκίνηση έκανε τα πρώτα της βήματα, είδαμε πολλές εταιρείες να αναπτύσσουν ηλεκτρικά πάνω σε πλατφόρμες που είχαν σχεδιαστεί για να βασίζονται πάνω τους αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες. Αυτό φαίνεται πώς τώρα αντιστρέφεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H MMA πλατφόρμα θα αφορά κατά πρώτο λόγο τα ηλεκτρικά

Σύμφωνα με τον Christoph Starzynski, αντιπρόεδρο της Mercedes πάνω στα ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, η καινούρια MMA πλατφόρμα της μάρκας θα σχεδιαστεί κατά πρώτο λόγο για να βασίζονται πάνω της ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κατά δευτερευόντως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδόσεις βενζίνης ή diesel. Για παράδειγμα, οι επόμενες γενιές των A-Class και B-Class θα χρησιμοποιήσουν τη MMA πλατφόρμα, ώστε να δοθεί έμφαση στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις τους, ωστόσο η μάρκα θα προσφέρει και εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες όπου αυτό είναι απαραίτητο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Starzynski, «η πλατφόρμα θα προορίζεται για τα ηλεκτρικά αλλά δεν θα χρησιμοποιείται μόνο για αυτά».

Με επιλογές βενζίνης και diesel οι επόμενες A-Class και B-Class

H Mercedes θεωρεί σίγουρο πως η επόμενες A-Class και B-Class θα προσφερθούν με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αφού η μάρκα θέλει να διατηρήσει χαμηλά το κόστος απόκτησης των πιο προσιτών μοντέλων της. Όπως είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες ο επικεφαλής Νέων Τεχνολογιών της Mercedes, κ. Markus Schafer «δεν πρόκειται να δούμε ίδιες τιμές στα ηλεκτρικά και τα μοντέλα με θερμικό μοτέρ πολύ σύντομα».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Citroen