Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Sebastian Vettel (δεξιά) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Scuderia Ferrari. Στην επόμενη σεζόν θα αποτελέσει δίδυμο με τον Kimi Raikkonen (αριστερά).

Ο Sebastian Vettel (δεξιά) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Scuderia Ferrari. Στην επόμενη σεζόν θα αποτελέσει δίδυμο με τον Kimi Raikkonen (αριστερά).

Με τριετές συμβόλαιο ο Vettel στη Ferrari

2.378 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2014)

Ο Sebastian Vettel είναι και επισήμως πιλότος της Ferrari, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Scuderia. Στην επόμενη σεζόν θα αποτελέσει δίδυμο με τον Kimi Raikkonen.

Αυτό που εδώ και καιρό αποτελούσε ένα κοινό μυστικό, πλέον αποτελεί επίσημη είδηση. Ο Sebastian Vettel θα πάρει τη θέση του Fernando Alonso στη Ferrari την επόμενη σεζόν, με την ιταλική ομάδα να επιβεβαιώνει πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Team-mate του Γερμανού θα αποτελέσει ο Kimi Raikkonen.Ο διευθυντής της ομάδας, Marco Mattiacci, χαιρέτησε τον ερχομό του Vettel, λέγοντας: «Η Scuderia Ferrari αποφάσισε να εμπιστευθεί τον νεώτερο πολύ-πρωταθλητή στην ιστορία της F1.», ενώ έσπευσε να συμπληρώσει: «Σε όρους F1, ο Sebastian Vettel αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό εμπειρίας και νεανικής φρεσκάδας, ενώ διακρίνεται από ομαδικό πνεύμα, κάτι που θα αποδειχθεί ανεκτίμητο όταν, μαζί με τον Kimi, θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, καθώς στοχεύουμε σύντομα σε πρώτες θέσεις.».Ο Sebastian Vettel περιέγραψε τη μετακίνησή του στη Ferrari ως την πραγματοποίηση ενός παλιού στόχου του, ο οποίος προήλθε από τις επιτυχίες ενός άλλου Γερμανού, του Michael Schumacher, ο οποίος κέρδισε με την Ferrari 5 από τους 7 τίτλους του. Ο ίδιος δήλωσε: «Πρόκειται για ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιείται. Όταν ήμουν παιδί, ο Michael Schumacher με το κόκκινο μονοθέσιό του, ήταν το μεγαλύτερό μου είδωλο. Είναι απίστευτη τιμή για εμένα να τρέξω με τη Ferrari.».Ο Vettel κυριαρχεί στη Formula One, από τότε που ξεκίνησε το 2009 με την ομάδα της Red Bull. Από το 2010 έως το 2013 πήρε 4 σερί πρωταθλήματα, ενώ στην εξαετή καριέρα του έχει 38 νίκες και 44 pole position, όλες με την ομάδα της Red Bull.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Leasing