4 φωτογραφίες »

Ford: SYNC 3 (Focus ST-Line)

198.437 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ Λειτουργία hot spot, σύνδεση σε WiFi, εργονομία, θέση και σχήμα οθόνης, φωνητικές εντολές, εύκολος χειρισμός 
- Το navi θέλει εξοικείωση, απόκριση φωνητικών εντολών


Το τρίτης γενιάς σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία κατά την αξιολόγησή μας στο Focus της δοκιμής. Κερδίζει τον χρήστη με την λειτουργία του και τον απλό τρόπο χειρισμού του, που δε θα του πάρει παρά λίγα λεπτά για να εξοικειωθείς μαζί του.

Ξεκινώντας από τα βασικά, διαθέτει ροδέλα και για ήχο και για την αναζήτηση των σταθμών, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να «πληκτρολογήσεις τη συχνότητα που θες να συντονιστείς (extra θετικό). Και επειδή τα ωραία κρύβονται στα απλά, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην εύστοχα τοποθετημένη οθόνη 8 ιντσών (7`` στη βασική) ψηλά στο ταμπλό, σε σημείο που δεν αποσπά την όρασή σου, καθώς και τα μεγάλα εικονίδια του menu.

Έπειτα, η ευκρίνεια της οθόνης είναι καλή, η απόκριση στα πατήματα γρήγορη, ενώ παράλληλα οι φωνητικές εντολές για κλιματισμό και ηχοσύστημα σου «λύνουν» τα χέρια. Μέσα από το infotainment μπορείτε να επιτελέσετε μια σειρά από λειτουργίες, ενώ παράλληλα εξοπλίζεται με σύστημα πλοήγησης με τρισδιάστατα γραφικά.

Τέλος, το σύστημα έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει αυτόματα τις ενημερώσεις μέσω wifi, ενώ φυσικά συνδέεται με το smartphone σας μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών και αν θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως hot spot. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
KIA