3 φωτογραφίες »

Renault: R-Link 2 (Megane)

198.442 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ Navi με πληροφορίες κίνησης, μέγεθος οθόνης, εξατομίκευση οθόνης, φωνητικές εντολές στα ελληνικά, multitask οθόνη 
- Εργονομία συστήματος, δεν έχει ροδέλα για το ράδιο  

R-Link 2 ονομάζει η Renault το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων της, στο οποίο το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση είναι η κάθετη αρχιτεκτονική του, που έχει τη δυνατότητα να χωρίζει στη μέση την οθόνη των 8,7`` (υπάρχει και η μικρότερη οριζόντια εκδοχή των 7 ιντσών), δημιουργώντας δύο διαφορετικά περιβάλλοντα. Η ευκρίνεια και τα γραφικά της κρίνονται καλά, με τις όποιες «έριδες» να έχουν να κάνουν με την κάθετη τοποθέτηση αφού κάποιους βολεύει και λίγους όχι.

Επιπλέον, το R-Link 2 σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τις αρχικές σελίδες και να αποθηκεύσετε 6 διαφορετικά προφίλ στη μνήμη. Θετικό πως έχει μεγάλα εικονίδια α λα τάμπλετ και με μια κίνηση έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό λειτουργιών, ωστόσο θέλει μια εξοικείωση ώστε να μπορέσεις να μάθεις όλες τις λειτουργίες.

Στη συγκεκριμένη του έκδοση διαθέτει και σύστημα πλοήγησης με ευρωπαϊκούς χάρτες που υπολογίζει και την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, ενώ ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο του συστήματος είναι πως υποστηρίζει φωνητικές εντολές και μάλιστα στα ελληνικά. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

TI LINGLONG AGORAZO
skoda