3 φωτογραφίες »

Hyundai/Kia: UVO (Sportage Inmotion)

198.439 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ WiFi, ηχογράφηση φωνής, εύκολος χειρισμός, πλήκτρο για αγαπημένα, διαμόρφωση μενού 
- Θέση οθόνης, σύνδεση μέσω Bluetooth, αντανακλάσεις οθόνης


Ο κορεάτικος όμιλος χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα πολυμέσων UVO, το οποίο ακολουθεί την λογική που θα συναντήσουμε στα ευρωπαϊκά μοντέλα. Μεγάλη οθόνη, διακριτό και εύχρηστο μενού των υπόλοιπων λειτουργιών και κουμπιά περιμετρικά της οθόνης, όμορφα και σωστά τοποθετημένα για άμεση πρόσβαση στο αντίστοιχο μενού.

Θετικό ότι θα συναντήσουμε ροδέλα για τον ήχο και το ραδιόφωνο καθώς και η εφαρμογή που μπορείς να κάνεις ηχογράφηση φωνής (συνολική χωρητικότητα αρχείων έως 128 MB). Παράλληλα το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαμορφώσει το δικό του μενού με συντομεύσεις, ενώ επιπλέον διαθέτει και κουμπί που σε οδηγεί άμεσα στα «αγαπημένα» που έχεις ορίσει. 

Στην περίπτωση του Kia Sportage σε όλες τις εκδόσεις θα συναντήσουμε οθόνη 7`` (το αντίστοιχο μοντέλο της Hyundai, το Tucson στις κορυφαίες εκδόσεις έχει 8``), η οποία δεν εντυπωσιάζει με την ευκρίνεια της όμως. 
Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, η σύζευξη μέσω Bluetooth απαιτεί να είναι σταματημένο το αμάξι και η αναζήτηση γίνεται μόνο από το κινητό σας, με το σύστημα πολυμέσων να προσφέρει και WiFi. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

DEH PASXA
KIA