Ford EcoSport

116.537 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2019)
Έντονο ευχάριστο φως προσφέρουν τα φωτιστικά σώματα του Ford EcoSport. Mέχρι τα 50μ. βλέπεις ξεκάθαρα αν και η δέσμη είναι χαμηλά, ενώ μετά διαχέεται ομαλά και φθίνει αισθητά η ένταση όμως έχει αρκετή

Έντονο ευχάριστο φως προσφέρουν τα φωτιστικά σώματα του Ford EcoSport. Mέχρι τα 50μ. βλέπεις ξεκάθαρα αν και η δέσμη είναι χαμηλά, ενώ μετά διαχέεται ομαλά και φθίνει αισθητά η ένταση όμως έχει αρκετή ποσότητα.

Το μικρό SUV της Ford μας ικανοποίησε πλήρως με την εικόνα του, με το έντονο λευκό φως των Xenon φωτιστικών σωμάτων του (επιπλέον κόστος 323 ευρώ) να διαχέεται ομοιόμορφα στο διάδρομο και να φωτίζει επαρκώς όλα τα «εμπόδια». Οι πρώτες κορίνες μέχρι το καρότσι δέχονταν μεγάλη ένταση φωτός, ενώ το καρότσι φαινόταν επαρκώς στο μεγαλύτερο τμήμα του. Ο στύλος του STOP συγκέντρωνε φως χαμηλά ωστόσο το σήμα ήταν εύκολα αντιληπτό, ενώ αν και δεν ήταν απόλυτα αντιληπτό ότι πρόκειται για κορίνα στα 60 μ. αριστερά, διέκρινες το εμπόδιο. Αντίθετα και μέσω των ανακλαστήρων της, η κορίνα στα 70 μ. ήταν εύκολα αντιληπτή. Από τα 12 μ. αριστερά και από τα 5 μ. δεξιά ξεκινά να απλώνεται πιο καλά ο φωτισμός του, ενώ λίγα μέτρα αργότερα γίνεται ιδιαίτερα έντονος. 

Σελίδα 1Mega Τεστ φώτων σε 11 μικρά SUV
Σελίδα 2Κριτήρια & Πως έγινε η δοκιμή
Σελίδα 3Citroen C3 Aircross
Σελίδα 4Dacia Sandero Stepway
Σελίδα 5Ford EcoSport
Σελίδα 6Hyundai Kona
Σελίδα 7Jeep Renegade
Σελίδα 8Kia Stonic
Σελίδα 9Nissan Juke
Σελίδα 10Opel Crossland X
Σελίδα 11Peugeot 2008
Σελίδα 12Renault Captur
Σελίδα 13SEAT Arona
Σελίδα 14Eίδη λαμπτήρων
Σελίδα 15Συμπέρασμα
CORAL GAS PASXA
NISSAN