Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το VW Group σχεδιάζει να κατασκευάζει παραπάνω από 10 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα πάνω στην νέα ΜΕB πλατφόρμα.

Μεγάλα τα σχέδια της VW για τα ηλεκτρικά

2.145 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

Η εταιρεία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικότατες επενδύσεις. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Tην μετατροπή δύο εργοστασίων της στο Εmden και στο Aνόβερο έτσι ώστε να μπορούν να κατασκευάζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα φαίνεται πως αποφάσισε η Volkswagen στις 16 Νοεμβρίου, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Το VW Group σχεδιάζει να κατασκευάζει παραπάνω από 10 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα πάνω στην νέα ΜΕB πλατφόρμα της, με την παραγωγή τους να αναμένεται να κορυφωθεί το 2022.
 


Στο Emden κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή το Passat, αλλά με την κατηγορία των σεντάν να χάνει συνεχώς έδαφος σε πωλήσεις μιας και οι καταναλωτές προτιμούν περισσότερο τα SUV, η μάρκα έχει μπει σε σκέψεις για το μέλλον του εργοστασίου. Από την άλλη πλευρά, οι εγκαταστάσεις της στο Ανόβερο κατασκευάζουν τα van της μάρκας, την ηλεκτρική έκδοση του Crafter, το Amarok pick-up και το Tiguan.

Tα υπόλοιπα πλάνα της μάρκας αφορούν την επικείμενη έναρξη της παραγωγής του αμιγώς ηλεκτρικού I.D hatchback σε περίπου 12 μήνες στο Zwickau της Γερμανίας, ενώ αναφορές κάνουν λόγο πως η Volkswagen ετοιμάζεται να κατασκευάσει νέες εγκαταστάσεις για την Skoda, εκτός τσέχικων συνόρων.

Mercedes
Autotriti.gr