ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η 2η γενιά του 500 θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και πιο σύγχρονο στιλ, εσωτερικά και εξωτερικά, σε σχέση με την εικονιζόμενη υπάρχουσα γενιά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η 2η γενιά του 500 θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και πιο σύγχρονο στιλ, εσωτερικά και εξωτερικά, σε σχέση με την εικονιζόμενη υπάρχουσα γενιά.

Μεγαλύτερη και πιο σπορτίφ η 2η γενιά του Fiat 500

3.502 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2014)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Fiat σχεδιάζει ήδη την επόμενη γενιά του μίνι μοντέλου της, το οποίο θα λανσάρει το 2016, ενώ αναμένεται να είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και να υιοθετεί πιο σπορ γραμμές εξωτερικά.

Οι πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν πως το νέο 500αράκι είναι υπό κατασκευή και την επόμενη χρονιά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, ώστε να λανσαριστεί στις αγορές το αργότερο μέχρι το 2016.Αναλυτικότερα, το ιταλικό μίνι φαίνεται ότι θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα αποκτήσει πιο σπορτίφ εξωτερικό, χωρίς όμως να «χάσει» και τις ρετρό πινελιές του. Επίσης, θα αποκτήσει νέα πιο επιμήκη φανάρια μπροστά, τα οποία θα ενσωματώνουν και φώτα ημέρας LED.Όσον αφορά το εσωτερικό της 2ης γενιάς του 500, οι φήμες αναφέρουν πως θα αμβλυνθεί η ρετρό φιλοσοφία, καθώς θα ενσωματωθεί στο ταμπλό μια νέα οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών και θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές -όπως νέα buttons στην κονσόλα- για να υπάρξει μια πιο hi-tech αίσθηση.Τέλος στα μηχανικά μέρη, οι κινητήρες του ιταλικού ομίλου -με μικρές παρεμβάσεις για βελτίωση των καταναλώσεων και των εκπομπών CO2- θα χρησιμοποιηθούν και στη νέα γενιά του 500.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
skoda