ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η συνολική ισχύς του Project ONE ξεπερνά τα 1.000 άλογα.

Βγήκε βόλτα η Mercedes-AMG Project One

2.331 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2018)

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κόντά την Mercedes-AMG Project One είχαν κάποιοι πολύ τυχεροί φίλοι της αυτοκίνησης.

Η Mercedes-AMG Project One είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα υπεραυτοκίνητα των τελευταίων ετών, καθώς είναι σίγουρο πώς θα εγκαινιάσει ένα νέο κεφάλαιο μετά από αυτό που άνοιξαν μοντέλα όπως η LaFerrari, η McLaren P1 και η Porsche 918. To μοντέλο παρουσιάστηκε στον Σεπτέμβριο του 2017 στην Φρανκφούρτη και από τότε φαίνεται πως η μάρκα φέρνει το μοντέλο σε διάφορες εκδηλώσεις για να προσελκύσει ενδιαφέρον και… πελάτες.
 
Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό του Project Οne παραγωγής θα βρίσκεται ο 1,6 λίτρων V6 κινητήρας της W07, που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον εμπρός άξονα σε κάθε τροχό. Η συνολική ισχύς του Project ONE ξεπερνά τα 1.000 άλογα, με περίπου 680 ίππους να πηγαίνουν στους πίσω τροχούς και 330 στους πίσω. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το ολοκαίνουργιο χειροκίνητο κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. Όσον αφορά δε στην ανάρτηση του μοντέλου, έχει γίνει χρήση πολλαπλών συνδέσμων σε συνδυασμό με πλήρως ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις.

Στον τομέα των επιδόσεων το Project One βλέπει τα πρώτα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δλ. όπως ισχυρίζεται η γερμανική φίρμα, ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Πατήστε τα βελάκια παρακάτω για να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες και video.
 
 

Mercedes
Autotriti.gr