ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Mercedes SLS AMG.

Mercedes SLS AMG μπαίνει σε χωράφι (+vid)

2.848 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Με τις σωστές τροποποιήσεις και το απαιτούμενο μπάτζετ ο καθένας μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο του ακόμα πιο ισχυρό απ ότι είναι, κάτι που γίνεται ακόμα πιο εύκολο όταν έχεις ως βάση μια Mercedes SLS AMG. Ωστόσο είναι αυτό αρκετό για να επιτύχει σε ένα αγώνα drag;

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου το οποίο πρωταγωνιστεί στο θέμα μας όπως φαίνεται δεν ήταν ικανοποιημένος από τους εργοστασιακούς ίππους που πρόσφερε ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων και είπε να τους ανεβάσει στους 990 (σύμφωνα με το βίντεο) κάνοντας βεβαίως τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων συμπεριελάμβαναν, νέο τούρμπο, ζάντες, ένα τροποποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων, επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου κ.α.
 
Ωστόσο όπως φαίνεται αυτός δεν ήταν αρκετό, για να καταφέρει να επικρατήσει έναντι του αντιπάλου του σε ένα αγώνα drag, καθώς μια λάθος κίνηση του οδηγού και ίσως τα υπερβολικά άλογα, οδήγησαν το αυτοκίνητο στο χορτάρι.
 
Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε λίγο μετά η Mercedes δεν είχε υποστεί κάποια βλάβη και ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των αγωνοδικών δόθηκε στον οδηγό μία δεύτερη ευκαιρία. Παρόλα αυτά εκείνος δυσκολεύτηκε να κρατήσει στην ευθεία το SLS AMG, η οποία μπήκε στη λωρίδα του αντιπάλου, αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε αντίπαλος και έτσι δεν έγινε κάποιο ατύχημα.
Τέλος και πριν δείτε το βίντεο αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό γίνεται αναφορά ότι αυτή είναι η γρηγορότερη Mercedes SLS AMG του κόσμου και πως έφτασε τα 300.73 χλμ./ώρα στον αγώνα του μισού μιλίου (804 μέτρα).
 
Δείτε το βίντεο από το 3:25.

Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG