ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O σχεδιαστής X-Tomi Design φρόντισε να καταθέσει στο «χαρτί» τη δική του ιδέα για το πώς θα είναι το μοντέλο αν έρθει στην παραγωγή.

Μετά το Audi Q8 φτάνει και το Q8 RS;

2.391 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε επίσημα στη «ζωή» του νέο SUV της Audi, το Q8, ωστόσο το μυαλό όλων όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο χώρο πήγε ένα βήμα παραπέρα και συγκεκριμένα στο ισχυρότερο Q8 RS, με τα πρώτα σχέδια της «καυτής» έκδοσης να κάνουν την εμφάνιση τους.

Αν και ακόμα η ύπαρξη μιας τέτοιας έκδοσης δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την γερμανική φίρμα, ο σχεδιαστής X-Tomi Design φρόντισε να καταθέσει στο «χαρτί» τη δική του ιδέα για το πώς θα είναι το μοντέλο αν έρθει στην παραγωγή. Απ ότι φαίνεται ο καλλιτέχνης έχει προσφέρει στο μοντέλο ένα σπορ μπροστινό προφυλακτήρα με ενσωματωμένες μεγάλες εισόδους αέρα, ο οποίος μας θυμίζει αυτόν που χρησιμοποιεί το RS4 Avant, ενώ αρκετά μεγάλη είναι τόσο η κυψελωτή γρίλια, όσο και οι πεντάκτινοι τροχοί.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως φήμες θέλουν την έμπνευση του σχεδιασμού να προέρχεται από το αγωνιστικό μοντέλο Q8 Sport που παρουσιάστηκε από την αυτοκινητοβιομηχανία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο του 2017. Κατά συνέπεια το νέο μοντέλο θα έχει ένα δυναμικό σχεδιασμό, με έντονες γωνίες και λιγότερες καμπύλες, αξιοποιώντας τη σχεδιαστική "γλώσσα" της μάρκας.       
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές το Audi RS Q8 θα βασιστεί στη ίδια πλατφόρμα με την Urus της Lamborghini, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τον ίδιο κινητήρα, δηλαδή τον V8 twin-turbo των 4.0 λίτρων, έτσι ώστε το μοντέλο να έχει τουλάχιστον την ισχύ 600 ίππων.

FORD
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO