Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μεταχειρισμένες Mercedes: Πιστοποίηση, εγγύηση & έλεγχος 100 σημείων

 Σχολιάστε 
9.789 Επισκέψεις στο άρθρο
Μεταχειρισμένες Mercedes: Πιστοποίηση, εγγύηση & έλεγχος 100 σημείων
2 Φωτογραφίες »

- Μεταχειρισμένες Mercedes με έως 100.000 χλμ. και ηλικίας έως 5 ετών
- Συνδυάζονται με 24 μήνες εργοστασιακή εγγύηση και 12 μήνες εγγύηση κινητικότητας
- Η αγορά γίνεται πιο εύκολη με προγράμματα χρηματοδότησης και ανταλλαγής
- Μπορείς να αλλάξεις τη Mercedes που πήρες έως και 30 μέρες μετά την αγορά

Μεταχειρισμένες Mercedes με έως 100.000 χλμ. και ηλικίας έως 5 ετών

Η Mercedes, η εταιρεία που έχει γίνει συνώνυμο των κομψών και πολυτελών αυτοκινήτων, εκτός από μια ευρεία γκάμα καινούργιων αυτοκινήτων, διαθέτει και έναν στόλο από μεταχειρισμένα οχήματα. Μοντέλα που στο σύνολό τους έχουν περάσει επιτυχώς από τεχνικό έλεγχο 100 σημείων, ο οποίος πραγματοποιείται από πιστοποιημένους μηχανικούς της Mercedes και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της. Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν στο οδόμετρο από 3.000 έως 100.000 χλμ. (με βάση το ιστορικό του οχήματος και το ψηφιακό βιβλιάριο συντηρήσεων), με την ηλικία τους είναι από 6 μήνες έως 5 έτη. Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα στον πιθανό αγοραστή να «τσεκάρει» και ο ίδιος το αυτοκίνητο κάνοντας test drive 24 ωρών.

Συνδυάζονται με 24 μήνες εργοστασιακή εγγύηση και 12 μήνες εγγύηση κινητικότητας

Η άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα αυτοκίνητα θωρακίζεται από αντίστοιχες εγγυήσεις. Η πρώτη έχει διάρκεια 24 μηνών, προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σχεδόν αντίστοιχη της εγγύησης ενός καινούργιου οχήματος και μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησης. Επίσης, προσφέρεται το δικαίωμα συνδυασμού με άλλες επιλογές επέκτασης. Τέλος, η Mercedes προστατεύει τον αγοραστή και με εγγύηση κινητικότητας έως 12 μήνες που μεταφράζεται σε γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ακινητοποίησης με κινητή μονάδα εξυπηρέτησης πελάτη στο σημείο της βλάβης, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes κοντά στον τόπο κατοικίας και διάθεση οχήματος αντικατάστασης όσο διαρκεί η επισκευή.


Μεταξύ άλλων προβλέπεται γρήγορη και επαγγελματική επισκευή από εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes, με γνήσια ανταλλακτικά.
2 Φωτογραφίες »

Μεταξύ άλλων προβλέπεται γρήγορη και επαγγελματική επισκευή από εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes, με γνήσια ανταλλακτικά.

Η αγορά γίνεται πιο εύκολη με προγράμματα χρηματοδότησης και ανταλλαγής

Η απόκτηση μίας πιστοποιημένης μεταχειρισμένης Mercedes γίνεται εύκολη μέσω μιας σειράς ελκυστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης από 0% προκαταβολή, διάρκεια δανείου έως 84 μήνες και επιτόκιο από 6,9% (πλέον εισφ. 0,6% Ν.128/75). Επίσης, όποιος θέλει, μπορεί να ανταλλάξει το μεταχειρισμένο του αυτοκίνητο με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη και πλήρως πιστοποιημένη Mercedes, αρκεί το όχημά του να είναι ηλικίας έως 5 ετών και να έχει διανύσει λιγότερα από 100.000 χλμ..

Μπορείς να αλλάξεις τη Mercedes που πήρες έως και 30 μέρες μετά την αγορά

Το πακέτο υπηρεσιών ενός Mercedes-Benz Certified αυτοκινήτου συνεχίζεται ακόμη και μετά την αγορά του, αφού η μάρκα επιτρέπει στον αγοραστή, χωρίς αιτιολογία, να αλλάξει το αυτοκίνητο έως και 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Η αλλαγή ισχύει για οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο αυτοκίνητο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, δυνατότητα η οποία παρέχεται μία μόνο φορά ανά αγοραστή.

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS