Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε πλειστηριασμούς όπως στο Amelia island οι τιμές μπορούν ανέβουν πάρα πολύ εύκολα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Porsche της φωτογραφίας.

Σε πλειστηριασμούς όπως στο Amelia island οι τιμές μπορούν ανέβουν πάρα πολύ εύκολα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Porsche της φωτογραφίας.

Μεταχειρισμένο με 750.000$

4.738 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2017)

Αγοράζεις μια ειδική έκδοση της Porsche, την πουλάς, και σου φτάνουν για να αγοράσεις άλλες τρεις

Ακόμα μια περίπτωση που προέρχεται από τον τρελό κόσμο των πλειστηριασμών αυτοκινήτων, με ακόμα μια Porsche αυτή τη φορά, η οποία συνοδεύεται από μια απίστευτη τιμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτή η μοναδικά εξοπλισμένη μαύρη Porsche 911 GT3 RS 4.0 του 2011 πωλήθηκε για το απίστευτο ποσό των 748.000$ σε διήμερο δημοπρασιών αυτοκινήτων στις Η.Π.Α.Αν αγαπάτε τα στατιστικά που έχουν σημασία μόνο για ανθρώπους που βλέπουν τα αυτοκίνητα ως πιθανή επένδυση, τότε μάθετε ότι η συγκεκριμένη Porsche είναι μόνο μία από τις 158 διαμορφωμένες ειδικά για την αμερικάνικη αγορά, μία από τις 36 που είναι βαμμένες μαύρες και μία από τις δύο μαύρες που παραγγέλθηκαν χωρίς ηχοσύστημα.

Επιπλέον, έχει γράψει μόλις 215 χλμ. και η λίστα του ειδικού εξοπλισμού είναι αρκετά μεγάλη, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο επιθυμητή στους κόλπους των συλλεκτών. Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει στοιχεία όπως κόκκινο καπό, σύστημα ανύψωσης του εμπρός άξονα, καλυμμένη με δέρμα κολώνα τιμονιού και πίσω κονσόλα, ανθρακονήματα στις πίσω κολώνες κ.α.

Οι πρόσφατες εκδόσεις περιορισμένης κυκλοφορίας της Porsche έχουν γίνει μια σίγουρη τοποθέτηση για ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν λεφτά, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την 911 R, η οποία πουλήθηκε λίγο παραπάνω από τρεις φορές την αρχική της αξία.

Η 911 R θεωρούνταν το πιο ακραίο παράδειγμα του πώς να βγάλεις τρελό κέρδος σε μια στιγμή αλλά όπως έδειξε αυτή η δημοπρασία, υπάρχουν και άλλες Porsche  που μπορούν να τα καταφέρουν εξΆ ίσου καλά.

Ενώ η ανακοίνωση της Porsche ότι η GT3 θα βγαίνει και με χειροκίνητο κιβώτιο χωρίς επιπλέον κόστος αναμένεται να συγκρατήσει τις τιμές της 911 R από εδώ και πέρα, μην περιμένετε να γίνει το ίδιο και με την 997 GT3 RS 4.0.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
CUSTOM VS MAXUS