Εσωτερικό - Χώροι: Premium ποιότητα κατασκευής, hi-tech καμπίνα & επαρκείς χώροι για μία οικογένεια

 Σχολιάστε 
46.795 Επισκέψεις στο άρθρο
Ο στάνταρ ατμοσφαιρικός φωτισμός LED, τα παραδοσιακού τύπου πλήκτρα, αλλά και ο περιστροφικός διακόπτης του συστήματος παραμετροποίησης Alfa D.N.A. στην κεντρική κονσόλα συνθέτουν ένα ξεχωριστό σχεδια
3 Φωτογραφίες »

Ο στάνταρ ατμοσφαιρικός φωτισμός LED, τα παραδοσιακού τύπου πλήκτρα, αλλά και ο περιστροφικός διακόπτης του συστήματος παραμετροποίησης Alfa D.N.A. στην κεντρική κονσόλα συνθέτουν ένα ξεχωριστό σχεδιαστικά αποτέλεσμα στην καμπίνα της Tonale.

Σπορτίφ, digital, ξεχωριστή ποιοτικά. Όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζουν την καμπίνα της Alfa Romeo Tonale, η οποία αφενός μένει πιστή στις σπορ καταβολές της φίρμας (τριάκτινο τιμόνι με το κουμπί της μίζας, αλουμινένια paddles), αφετέρου περνά πάνω από τον υψηλό πήχη των απαιτήσεων στους τομείς της συνδεσιμότητας και της ποιότητας κατασκευής (premium υλικά από το πάνω ράφι, εξαιρετικά φινιρισμένα).


Παρά την κλίση της οροφής ακόμα και ένας 2μέτρος επιβάτης θα κάτσει χωρίς να βρίσκει το κεφάλι του.
3 Φωτογραφίες »

Παρά την κλίση της οροφής ακόμα και ένας 2μέτρος επιβάτης θα κάτσει χωρίς να βρίσκει το κεφάλι του.

 
Όσον αφορά το digital υπόβαθρο του ιταλικού οικογενειακού SUV, αυτό αποτυπώνεται με τις δυο στάνταρ μεγάλες ψηφιακές οθόνες. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η touchscreen των 10,25 ιντσών, η οποία φέρει εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης (Navi) και υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται η έτερη οθόνη, ένας πλήρης ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, ο οποίος διαμορφώνεται σύμφωνα με τα θέλω του οδηγού και έχει γραφικά που αναπαριστούν άψογα τη γραμματοσειρά και τις βελόνες των οργάνων κλασικών Alfa Romeo.
 
Χωροταξικά, η Tonale προσφέρει χώρους επαρκείς για μία μέση, 5μελή οικογένεια. Εκτός των πολλών πρακτικών θηκών σε διάφορα σημεία της καμπίνας, το πίσω κάθισμα θα βολέψει ακόμη και 2μετρους επιβάτες («αέρας» για τα πόδια στα 15,5 εκ.), με πλάτος στα 137,5 εκατοστά. Τέλος, ο χώρος αποσκευών είναι στα 500 λίτρα (355 λτ. στο PHEV λόγω μπαταρίας), που σημαίνει ότι χωρά ακόμη και 5 μεγάλες βαλίτσες τρόλεϊ.

Σελίδα 1Mild hybrid, diesel ή Plug-in; Ποια έκδοση Alfa Romeo Tonale είναι καλύτερη;
Σελίδα 2Εσωτερικό - Χώροι: Premium ποιότητα κατασκευής, hi-tech καμπίνα & επαρκείς χώροι για μία οικογένεια
Σελίδα 3Σε ποιο κινητήρα; Ήπια υβριδικό, diesel ή Plug-in hybrid;
Σελίδα 4Τελικά ποια έκδοση συμφέρει περισσότερο;
PAPADAMANTIOU
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ