Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
8 φωτογραφίες »

Mobilize Limo: Το νέο ηλεκτρικό σεντάν του Ομίλου Renault

4.045 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2021)

Η νεοεισερχόμενη μάρκα του Ομίλου Renault, Mobilize προχώρησε στην αποκάλυψη του δεύτερου ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, συστήνοντας στο κοινό το χωρίς ρύπους σεντάν Mobilize Limo.

Η Mobilize είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Renault. Μέχρι στιγμής είναι γνωστή για το πρωτότυπο αυτοκίνητο πόλης EZ-1 που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο, ωστόσο πλέον προχώρησε στην αποκάλυψη του δεύτερού της αυτοκινήτου του Mobilize Limo. Ενός ηλεκτρικού σεντάν ειδικά σχεδιασμένου για ταξί και  εν γένει χρήση στόλου, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το Mobilize Limo έχει μήκος 4,67 μέτρα, πλάτος 1,83 μέτρα και ύψος 1,47 μέτρα, με μεταξόνιο μήκους 2,75 μέτρων. Η γραμμή της οροφής θυμίζει έντονα κουπέ μοντέλα, ενώ το μοντέλο διαθέτει LED μονάδες φωτισμού. Η απόσταση από το έδαφος είναι μεγαλύτερη απ ότι έχουμε συνηθίσει στα σεντάν, ενώ οι τροχοί είναι μεγέθους 17 ιντσών. Η παλέτα χρωμάτων θα περιοριστεί σε Metallic Black, Metallic Grey και Glossy White, που είναι αρκετά συνηθισμένες επιλογές για οχήματα στόλου.
 
Στο εσωτερικό, το Mobilize Limo διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και η οθόνη αφής για το infotainment 12,3 ιντσών, τα οποία ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Η Mobilize ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε υλικά υψηλής ποιότητας για την καμπίνα και υπογραμμίζει πως το κάθισμα του εργονομικά σχεδιασμένο με 8 ηλεκτρικές ρυθμίσεις.
 
Το πίσω μέρος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τρία άτομα. Σύμφωνα με την εταιρεία ο χώρος είναι άφθονος ενώ η απόσταση για τα γόνατα των πίσω επιβατών μετράται στα 288 χιλιοστά. Οι πίσω επιβάτες λαμβάνουν επίσης δύο υποδοχές USB, τους δικούς τους αεραγωγούς, τα φώτα ανάγνωσης και άλλα. Η κεντρική κονσόλα στεγάζει έναν χώρο αποθήκευσης με ψυγείο, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει 411 λίτρα, ενώ ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει 8 αερόσακους και πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.
 
Ο ηλεκτρικός κινητήρας αποδίδει 150 ίππους και 220 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 9,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 140 χλμ./ώρα. Τρεις τρόποι οδήγησης υπάρχουν Eco, Normal και Sport, τη στιγμή που η μπαταρία λιθίου προσφέρει αυτονομία για 450 χιλιόμετρα. Με 40 λεπτά φόρτισης από γρήγορο φορτιστή το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει έως και 241 χιλιόμετρα.
 
Μετά την αποκάλυψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο, ένας στόλος 40 αυτοκινήτων θα αρχίσει να κινείται στους δρόμους της Ευρώπης για δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
home pro