ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Α5 Cabriolet έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα των αμαξωμάτων του νέου Α5, μετά τα Α5 Coupe και Α5 Sportback

Το νέο Α5 Cabriolet έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα των αμαξωμάτων του νέου Α5, μετά τα Α5 Coupe και Α5 Sportback

Νέα Audi A5/S5 Cabriolet

12.941 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2016)

Η Audi αποκάλυψε τη νέα γενιά του A5 Cabrio, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος `Aντζελες, η οποία θα έρθει για να απευθυνθεί στους λάτρεις των ανοικτών μεσαίων κουπέ.

What`s new:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Βασισμένο στην πλατφόρμα MLB evo
  • Μεγαλύτεροι χώροι για πίσω επιβάτες
  • Ελαφρύτερο 40 κιλά
  • Δεύτερο τρίμηνο του 2017 στην Ελλάδα

Όπως αναμενόταν η Audi, μετά τα νέα Α5 Coupe και A5 Sportback, αποκάλυψε επίσημα και τη δεύτερη γενιά του A5 Cabriolet, όπως και τη γρήγορη έκδοση S5, λίγο πριν πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος `Aντζελες. Η ανοικτή έκδοση έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα των αμαξωμάτων του νέου Α5, εκτός αν η γερμανική φίρμα μελλοντικά ετοιμάσει και την wagon έκδοση, η οποία θα πάρει την ονομασία Avant. Το νέο Α5 Cabriolet διαθέτει σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με το προγενέστερο μοντέλο και φυσικά έρχεται πιο βελτιωμένο, όπως και η υπόλοιπη σειρά.
Η κατασκευή του νέου Α5 Cabriolet, ακριβώς όπως και στην Coupe εκδοχή του, βασίστηκε πάνω στη νεότερη γενιά του Audi A4, με το οποίο μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα. Μάλιστα η χρήση της MLB evo πλατφόρμας, με μια σειρά από άλλα μέτρα, επιτρέπει στο νέο ανοικτό μοντέλο να μειώσει το βάρος του κατά 40 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχό του, παρά τις συνολικά μεγαλύτερες διαστάσεις του.

 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Leasing