ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το επίσημο σκίτσο που διέρρευσε στον τύπο για τα επερχόμενα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Αυτό είναι το επίσημο σκίτσο που διέρρευσε στον τύπο για τα επερχόμενα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Νέα Audi A6, A7 & A8

3.995 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2017)

H Audi θα έχει τα νέα Α6, Α7 και Α8 διαθέσιμα από το 2018. Δείτε τις πληροφορίες και τις μόνες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

O διευθυντής σχεδίασης της Audi Marc Lichte μίλησε σε γαλλικά μέσα για το ολοκαίνουριο A8 και άλλα μοντέλα όπως το A7 Sportback και το A6 Sedan. Αυτός, όχι μόνο ανέλυσε τα τρία μοντέλα αλλά τόνισε για τις μεταξύ τους διαφορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με την πρώτη ματιά, τα τρία μοντέλα είναι ίδια αλλά αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα δει ότι η γρίλλα στο Α8 είναι μεγαλύτερη από το Α6 και έχει διαφορετική σχεδίαση ενώ το Α7 έχει πιο σπορ look.
To A8 σαν τοπ μοντέλο που είναι, έχει περισσότερες  νίκελ λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος  ενώ επειδή το Α7 είναι το πιο σπορ όπως είπαμε,  έχει πιο άγρια μορφή. Όσον αφορά στα σώματα των φώτων, αυτά είναι τοποθετημένα πολύ κοντά στη γρίλλα στο Α8, αλλά στα άλλα δυο μοντέλα υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους.
 
Ο  Lichte πληροφορίες λένε πως έχει υποσχεθεί μια μεγαλύτερη ποικιλία στη σχεδίαση των μοντέλων της Audi με την δέσμευση να κρατήσει τα θεμέλια που έχει στηριχτεί η εταιρία. Το πρώτο που θα αποκαλυφθεί θα είναι το Α8 αυτό το καλοκαίρι, άρα όπως όλα δείχνουν θα είναι παρόν στην Έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με σκοπό να βγει στην αγορά πριν το τέλος του έτους. Κάποια στιγμή στο 2018, το Α7 Sportback θα κάνει το τρανζίσιον στη νέα γενιά και θα το ακολουθήσει το Α6.

Εσείς ποιο μοντέλο θα επιλέγατε και γιατί;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr