ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέα έκδοση Edition 55 για τις Mercedes-AMG A 35 και CLA 35
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Edition 55 για τις Mercedes-AMG A 35 και CLA 35

3.705 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2022)

Την ειδική έκδοση Edition 55 προσφέρει πλέον στις AMG A 35 και CLA 35 η Mercedes, μοντέλα τα οποία σε πρώτη φάση θα διατίθενται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

Γιορτάζουν τα 55 χρόνια του τμήματος AMG

Το τμήμα AMG της Mercedes γιορτάζει τα 55 χρόνια ζωής και έτσι, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, η Mercedes αποφάσισε να συνδυάσει το γεγονός προσφέροντας τις Mercedes-AMG A 35 και CLA 35 στην ειδική έκδοση Edition 55, την οποία έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε δύο χρώματα

Οι ειδικές εκδόσεις των A 35 και CLA 35 διατίθενται σε χρώματα Cosmos Black Metallic ή Digital White Metalic. Λαμβάνουν μια λωρίδα στα κάτω μέρος της πόρτας που δείχνει ένα τμήμα του λογότυπου AMG. Τα οχήματα εφοδιάζονται με τροχούς πολλαπλών ακτινών 19 ιντσών με ματ φινίρισμα Titanium Grey.

Ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μοντέλα

Τα μοντέλα Edition 55 συνοδεύονται στάνταρ με το AMG αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει μεγαλύτερο μπροστινό σπλίτερ, αεροτομή και γυαλιστερά μαύρα μέρη για τον διαχύτη και τους αεραγωγούς. Παράλληλα είναι εξοπλισμένα με το AMG Night Package και το Night Package II που προσθέτουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα σε μεγάλο μέρος του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα στους πλευρικούς καθρέπτες. Ως τελευταίες πινελιές, τα αυτοκίνητα διαθέτουν τάπα καυσίμου με το σήμα AMG, μαύρη χρωμιωμένη επένδυση της εξάτμισης και φιμέ τζάμια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
NISSAN