ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To S2000 20th Anniversary Prototype.

Tο Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020.

Το παρών θα δώσει και ένα concept με την ονομασία Kachatto-Wagon.

Tο Honda Aibou, ένα λιλιπούτειο αυτοκίνητο για τα παιδιά.

Nέα «καλούδια» για S2000 & Civic Type R

2.360 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2019)

Η Ηοnda θα φέρει μαζί της στο Τοkyo Αuto Salon ένα πρωτότυπο S2000 και ένα πρωτότυπο Civic Type R πρώτης γενιάς που θα είναι γεμάτα από «καλούδια» που θα μπουν στην γραμμή παραγωγής.


To τμήμα ανταλλακτικών της Honda με την ονομασία Honda Access ανακοίνωσε τα καλούδια που θα φέρει μαζί του στο Tokyo Auto Salon, που θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου του 2020.

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από το λανσάρισμα του S2000, η Honda θα παρουσιάσει το S2000 20th Anniversary Prototype που θα είναι γεμάτο από μοναδικά μέρη και αξεσουάρ για το θρυλικό ιαπωνικό roadster. Kάποια από αυτά περιλαμβάνουν ολοκαίνουριο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερη γρίλια, smoked φωτιστικά ασώματα, μαύρα πλαίσια για το εμπρός παρμπρίζ, τις ζάντες και τους καθρέπτες και κόκκινα σπορ bucket καθίσματα.

Η Ηοnda ισχυρίζεται ακόμη πως το πρωτότυπο εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί αν υπάρχουν βελτιώσεις κάτω από το καπό. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τον Ιανουάριο αλλά είναι ήδη σίγουρο πως η μεγάλη πλειοψηφία των μερών αυτών θα μπουν σε παραγωγή.

Το δεύτερο πρωτότυπο που θα βρίσκεται στην Έκθεση θα είναι το Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020 που θα βασίζεται πάνω στο πρώτης γενιάς Civic Type R. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μοντέρνα εκδοχή του μοντέλου που εξοπλίζεται εδώ με μυώδες bodykit, νέα φωτιστικά σώματα με «βλέφαρα», μεγάλων διαστάσεων ζάντες αλουμινίου και αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Το παρών θα δώσει και ένα concept με την ονομασία Kachatto-Wagon. Θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο που θα μπορεί να μεταφέρει εύκολα και γρήγορα ποδήλατα ή αναπηρικά αμαξίδια. Τέλος, άλλη μια συμμετοχή θα είναι το Honda Aibou, ένα λιλιπούτειο αυτοκίνητο για τα παιδιά.
 

Mercedes
GRIP MASTER TEST