ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Αudi Sport θα γίνει κανονική «μάρκα» και παγκόσμιος παίχτης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Αudi Sport θα γίνει κανονική «μάρκα» και παγκόσμιος παίχτης.

Nέα μοντέλα RS της Audi

3.099 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2017)

Έξι RS μοντέλα θα λανσαριστούν μέχρι το τέλος του 2018 και μερικά από αυτά έχουν γίνει γνωστά. Δείτε τι άλλο ετοιμάζει η Audi.

Η Mercedes- AMG και η BMW M πρέπει να περιμένουν μεγάλο ανταγωνισμό από την πιο ευκίνητη και high-performance κατηγορία της Audi που θα αποκαλυφθεί το 2018.

Το Audi Sport παλαιότερα γνωστό ως «Quattro GmbH» έχει παραδεχθεί ότι σκέπτεται την ιδέα να κάνει ένα hypercar.

Το Audi Sport παλαιότερα γνωστό ως «Quattro GmbH» έχει παραδεχθεί ότι σκέπτεται την ιδέα να κάνει ένα hypercar.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τότε, η Αudi Sport θα γίνει κανονική «μάρκα» και παγκόσμιος παίχτης, με την δυνατότητα να παράγει μια σειρά από RS προϊόντα που θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των πωλητών σε όλο τον κόσμο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, έξι RS μοντέλα θα λανσαριστούν μέχρι το τέλος του 2018 και μερικά από αυτά έχουν γίνει γνωστά.

Στους επόμενους μήνες, το RS4 Avant πρόκειται να εισαχθεί και θα συνοδεύεται από ένα RS5 Cabrio και το μοναδικό RS5 Sportback. Το μικρότερο Q3 ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβαση σε μια νέα γενιά αυτό το έτος, έτσι ώστε η παραλλαγή της RS να μπορεί να βγει πριν από το τέλος του 2018. Το νέο A7 Sportback και το ολοκαίνουριο Q8 θα είναι και τα δυο στις αγορές το επόμενο έτος, οπότε είναι απίθανο οποιοδήποτε από τα δύο να λανσαριστεί ως RS τόσο σύντομα.
 
Το Audi Sport παλαιότερα γνωστό ως «Quattro GmbH» έχει παραδεχθεί ότι σκέπτεται την ιδέα να κάνει ένα hypercar, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με το αν έχει το πράσινο φως για την παραγωγή δεν είναι διαθέσιμες σε αυτό το σημείο. Ακόμη και αν έχει λάβει την έγκριση από τα στελέχη της εταιρείας, μπορεί να μην είναι έτοιμό για αποκαλυπτήρια πριν από το τέλος του 2018. Θα ήταν σίγουρα το τέλειο υποψήφιο για να τονώσει τo Audi Sport και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας.

Πώς κρίνετε αυτήν την κίνηση της Αudi;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Citroen