Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το επόμενης γενιάς Honda Civic

7.692 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2021)

Μπορεί η Honda να μην έχει προβεί στην επίσημη παρουσίαση του επόκενου Honda Civic, νέες spy φωτογραφίες, ωστόσο, αποκαλύπτουν αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες για το προσεχές μεσαίο των Ιαπώνων.


Περνώντας κατευθείαν στο... ψητό, οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα CivicXi δεν προκαλούν κάποια μεγάλη έκπληξη όσον αφορά την φιλοσοφία του μοντέλου, καθώς ήδη από το φθινόπωρο γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες μέσω του Civic concept. Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε αχάριστοι, καθώς πλησιάζοντας προς τα επίσημα αποκαλυπτήρια, είναι λογικό πως οι εικόνες είναι περισσότερο «αυθεντικές».
 
Έτσι, λοιπόν, το Honda Civic που βλέπουμε διαθέτει μία πιο λεπτή μάσκα, μικρότερους προβολείς και έναν χαμηλότερο μπροστινό αεραγωγό, ο οποίος συνδυάζεται με φώτα ομίχλης σε σχήμα C. Αφήνοντας τον πρόβολο και περνώντας στο κυρίως αμάξωμα, διαπιστώνουμε πως το Civic έχει λιγότερο  τολμηρό design, αποκτώντας ώριμο και «σοβαρό» προφίλ. Εντυπωσιακές είναι οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου που κοσμούν τους τροχούς του αυτοκινήτου. Όσον αφορά το πίσω μέρος, είναι σχετικά απλό με μεγάλα πίσω φώτα, ενώ υπάρχει και ένα spoiler για την απαραίτητη αεροδυναμική.
 
Δυστυχώς, δεν έχουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του 11ης γενιάς Honda Civic. Η μόνη πηγή πληροφοριών είναι το concept του φθινοπώρου, οπότε λογικά αναμένουμε μία πιο μινιμαλιστική προσέγγιση, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και ανεξάρτητο infotainment με οθόνη 9 ιντσών. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κυψελωτούς σχήματος αεραγωγούς για τον κλιματισμό.
 
Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε τα κινητήρια σύνολα του νέου Honda Civic, τα οποία και δεν θα τροποποιηθούν. Ως εκ τούτου, αναμένουμε τον ατμοσφαιρικό 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα των 158 ίππων αλλά και ισχυρότερο τον τετρακύλινδρο turbo 1.500άρη που θα αποδίδει 174 άλογα.
 

Toyota
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS