Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέες εικόνες του Zerouno κάμπριο.

Οι επιδόσεις από τον ατμοσφαιρικό V10 5.2 λίτρων κινητήρα, λέγεται πως θα είναι αρκετά καλές.

Νέες εικόνες του Zerouno κάμπριο

1.570 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2018)

Η Italdesign εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας του νέου Zerouno κάμπριο με targa οροφή, έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες εικόνες που αποκαλύπτουν το επερχόμενο μοντέλο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο είναι μια κάμπριο εκδοχή του κουπέ Zerouno που παρουσιάστηκε το περασμένο έτος, έχει τη μεγαλύτερη του διαφορά στο πίσω μέρος, καθώς λόγο της targa οροφής έχει ανασχεδιαστεί, με το υπόλοιπο μέρος να παραμένει παρόμοιο με αυτό του κουπέ.  
 
Οι επιδόσεις από τον ατμοσφαιρικό V10 5.2 λίτρων κινητήρα, λέγεται πως θα είναι αρκετά καλές, καθώς το Zerouno αναμένεται να έχει τη δύναμη 610 ίππων και 560 Nm ροπής, η οποία είναι πολύ πιθανό να διανέμεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Zerouno κουπέ μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 330 χλμ./ώρα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα κοστίζει περίπου 1.9 εκατομμύρια ευρώ και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 
Εκεί η Italdesign θα γιορτάσει την 50ή επέτειό της, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό σχεδίου, όπου οι συμμετέχοντες, οι οποίοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 35 ετών, καλούνται να οραματιστούν τα μελλοντικά πρωτότυπα αυτοκίνητων και βεβαίως να μεταφέρουν την σκέψη τους στο χαρτί, με τους νικητές να λαμβάνουν βραβεία συνολικής αξίας 40.000 ευρώ.   

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY