Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα Porsche Macan (εδώ εικονίζεται σε κατασκοπευτική φωτογραφία η Macan Turbo) θα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, ενώ αργότερα θα υπάρξει και μια υβριδική έκδοση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Porsche Macan (εδώ εικονίζεται σε κατασκοπευτική φωτογραφία η Macan Turbo) θα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, ενώ αργότερα θα υπάρξει και μια υβριδική έκδοση.

Νέες φωτογραφίες για την Porsche Macan

2.644 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2013)

Κάποιες φωτογραφίες διέρρευσαν για το νέο μεσαίο SUV της Porsche, τη Macan, η οποία θα μπει στην παραγωγή από τον Δεκέμβριο, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Λος Αντζελες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ορισμένες φωτογραφίες της νέας Macan χωρίς καμουφλάζ, όπου το μεσαίο crossover της Porsche αποκαλύπτεται. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη Macan Τurbo, η οποία διαφέρει από την απλή έκδοση στον προφυλακτήρα μπροστά, καθώς έχει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και διπλά φώτα LED ημέρας.Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα, η Macan θα μπει στην παραγωγή τον Δεκέμβριο στο εργοστάσιό της Porsche στη Λειψία, ενώ θα κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο στην Έκθεση του Λος Αντζελες.Να θυμίσουμε ότι η «μικρή Cayenne» βασίζεται στην πλατφόρμα του Audi Q5, αλλά λόγω της εκτεταμένης χρήσης του αλουμινίου ζυγίζει περίπου 130 κιλά λιγότερο από αυτό. Επιπροσθέτως, το νέο SUV θα διαθέτει μια καινούργια ανάρτηση, ενώ από την άλλη στο εσωτερικό θα υιοθετεί στοιχεία της 911 και της Panamera.Τώρα όσον αφορά τους κινητήρες, το νέο crossover θα βασίζεται στον 3,6 λτ. V6 που τροφοδοτεί τις Cayenne και Panamera. Επιπλέον θα υπάρχουν διαθέσιμοι ο 4κύλινδρος 2λιτρος TSI, απόδοσης 220 ίππων, ο V6 3λιτρος TSI, 304 ίππων, ενώ στη γκάμα των diesel θα είναι διαθέσιμα δύο μοτέρ, ένα 2λιτρο TDI 200 ίππων κι ένα 3λιτρο V6, με απόδοση 250 ή 310 ίππους.Παράλληλα, η Macan Turbo θα «φορά» έναν 3λιτρο V6 διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, απόδοσης 375 ίππων και 540 Nm ροπής. Όλα τα μηχανικά σύνολα θα μεταφέρουν την κίνηση και στους δύο άξονες, μέσω ενός 7τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή προαιρετικά ενός 7τάχυτου αυτόματου PDK, με διπλό συμπλέκτη.Αργότερα θα βγει και μια υβριδική εκδοχή, η οποία θα συνδυάζει ένα 2λιτρο μοτέρ TSI 211 ίππων κι έναν ηλεκτροκινητήρα 55 ίππων, που συνολικά θα αποδίδουν 250 ίππους και 480 Nm ροπής.Τέλος, οι πωλήσεις του εν λόγω SUV προβλέπεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2014 με τιμή να κυμαίνεται γύρω στα 42.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS