Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νεκρή 12χρονη σε τροχαίο στην Καλλιθέα: Μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της

Νεκρή 12χρονη σε τροχαίο στην Καλλιθέα: Μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της

4.452 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2023)

Τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι 12 ετών που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. Τραγική ειρωνεία ότι έχασε τη ζωή της μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Καλλιθέα: smart παρέσυρε και σκότωσε 12χρονο κορίτσι

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της 8ης Μαΐου, γύρω στις 14:30, που είχε ως αποτέλεσμα ένα ανήλικο κοριτσάκι 12 ετών να χάσει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, στη συμβολή των Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (γνωστή και ως Θησέως) και Σπάρτης, το 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο (Θησεώς) όταν το smart fortwo που κινούταν στο ρεύμα προς τη Λ. Ποσειδώνος (Φάληρο) την παρέσυρε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε αρκετά μέτρα μακρύτερα, αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Ενημέρωση (9/5 - 12:30 μ.μ.): Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος και του πλημμελήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια προχώρησε η εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος ενός 32χρονου οδηγού που παρέσυρε θανάσιμα τη 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Ford