Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος: Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 ανήλικοι
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος: Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 ανήλικοι

4.575 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 17χρονο μαθητή στην Κεφαλονιά, ο οποίος απανθρακώθηκε. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 ανήλικοι μαθητές. Οι άλλοι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε τοπικό Μέσο της Κεφαλονιάς, τέσσερις ανήλικοι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου πήγαιναν με το αμάξι που οδηγούσε ένας εξ αυτών στην περιοχή της Λάσσης. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το Ford Focus εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και κατόπιν σε μαντρότοιχο. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγες στιγμές αφότου βγήκαν οι τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δυστυχώς, ο τέταρτος επιβάτης δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο όχημα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και την τοπική κοινωνία. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αργοστολίου, αν και όπως προκύπτει από τα στοιχεία μέχρι στιγμής, ο οδηγός ήταν ανήλικος και ως εκ τούτου δεν είχε άδεια οδήγησης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW