ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O ιδιαίτερα δραστήριος X-Tomi, μας δίνει λίγο μετά την παρουσίαση των νέων Audi A5 / S5 Cabriolet, τη δική του πρόταση για το ανοικτό RS5.

O ιδιαίτερα δραστήριος X-Tomi, μας δίνει λίγο μετά την παρουσίαση των νέων Audi A5 / S5 Cabriolet, τη δική του πρόταση για το ανοικτό RS5.

Νέο Audi RS5 Cabriolet

4.938 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2016)

Μόλις είδαμε τα νέα A5 / S5 Cabriolet, αλλά η Audi μας «χρωστάει» ακόμα το κορυφαίο RS5 Cabriolet, που λέγεται πως θα έχει ισχύ 500 ίππων. Δείτε από σήμερα πώς θα μπορούσε να είναι το μοντέλο, αλλά και κάθε πληροφορία γύρω από αυτό.

Μπορεί πρόσφατα η Audi να «συνελήφθη» να δοκιμάζει το νέο RS5 Coupe, αλλά ακόμα δεν έχουμε νέα για το τι προτίθεται να κάνει με το ανοικτό μοντέλο. Αυτό δεν σταματάει, βέβαια, του ανεξάρτητους σχεδιαστές, με τον ιδιαίτερα δραστήριο X-Tomi, να μας δίνει λίγο μετά την παρουσίαση των νέων Audi A5 / S5 Cabriolet, τη δική του πρόταση για το ανοικτό RS5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ως ένα τυπικό RS μοντέλο, το RS5 Cabriolet ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις της σειράς, με τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, τη διευρυμένη γρίλια της μάσκας και τους μεγάλους αεραγωγούς. Επιπλέον οπτικές διαφορές είναι οι μεγαλύτεροι τροχού, οι διπλές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και τα σχετικά σηματάκια.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου RS5 παραμένουν ανεπιβεβαίωτα. Ωστόσο, πιθανότερη είναι η λύση του 3λιτρου V6 κινητήρα με δύο τουρμπίνες, ενώ υπάρχει περίπτωση η δεύτερη τουρμπίνα να είναι ηλεκτρική. Λέγεται πως θα αποδίδει περίπου 500 ίππους και θα έχει αντιπάλους τις Mercedes-AMG C 63 & C 63 S Cabriolet, αλλά και την BMW M4 Convertible.
 
Το νέο Audi RS5 Coupe ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, με την Cabriolet έκδοση να ακολουθεί μερικούς μήνες αργότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ODIGOS AGORAS LINGLONG