Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο Audi RS7 Exclusive Edition για 23 τυχερούς!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Audi RS7 Exclusive Edition για 23 τυχερούς!

3.681 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2022)

Η Audi παρουσίασε μία total black ειδική έκδοση του RS7 η οποία θα παραχθεί σε μόλις 23 μονάδες!

Μόνο σε 23 μονάδες

Το νέο Audi RS7 Exclusive Edition παρουσίασε η γερμανική μάρκα, μία ειδική έκδοση του μοντέλου που ξεχωρίζει από την ολοκληρωτική μαύρη αμφίεση μέσα και έξω αλλά και τον περιορισμένο αριθμό παραγωγής που δε θα ξεπεράσει τα 23 αυτοκίνητα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μαύρο εξωτερικό με ανθρακονήματα

Αν και στο μάτι το Audi RS7 Exclusive Edition φαίνεται να είναι αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, η μάρκα υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και μπλε πινελιές. Το μοντέλο συνοδεύεται με το πακέτο Carbon Optic που χρησιμοποιεί ανθρακονήματα για το αεροδυναμικό χείλος μπροστά, τα καπάκια των καθρεπτών και τον αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος. Επιπλέον, υπάρχει το πακέτο Black Optic που σκουραίνει το σήμα της Audi και άλλα σήματα. Οι τροχοί είναι 22 ιντσών και συνοδεύονται από ελαστικά 285/30. Τα κεραμικά φρένα και οι μπλε δαγκάνες είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού.

Δέρμα ακόμα και στα πατάκια

Το εσωτερικό ακολουθεί το εξωτερικό, όντας πλήρως μαυρισμένο και ντυμένο με μαύρο δέρμα με ραφές σε χρώμα Sepang Blue. Το πακέτο Audi Exclusive καλύπτει με δέρμα ακόμα και τα πιο απίθανα σημεία, όπως για παράδειγμα τις άκρες στα πατάκια!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
CUSTOM VS MAXUS