Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από έναν υπερτροφοδοτούμενο 3κύλινδρο κινητήρα 0,66 λίτρων.

Nέο Ηοnda N-One

3.542 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Αυτό είναι το νέας γενιάς Ν-Οne, το kei car της Honda που εξοπλίζεται με 0,66 λίτρων κινητήρα αλλά και σύστημα τετρακίνησης.


Τα kei cars έχουν το δικό τους κοινό στην αγορά της Ιαπωνίας και η Honda θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό παρουσιάζοντας το νέας γενιάς N-One.

Το μοντέλο αυτό πρωτολανσαρίστηκε το 2012 και είναι το τρίτο μέλος της kei οικογένειας για την Honda. Mε το N-Box να ανασχεδιάζεται το 2017 και το καινούριο N-WGN να λανσάρεται πέρυσι, ήταν καιρός για το N-One να λάβει έναν διάδοχο.

Το μοντέλο είναι μια εξέλιξη της προηγούμενης γενιάς όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση αλλά διαφοροποιείται σε αρκετά σημεία όπως η γρίλια, τα full-LED πλέον φωτιστικά σώματα, τα νέα πίσω φώτα και τον καινούριο προφυλακτήρα. Τα εξοπλιστικά επίπεδα είναι τρία Original, Premium και RS, με το καθένα από αυτά να περιλαμβάνει τα δικά του μοναδικά σχεδιαστικά γνωρίσματα.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του N-One χαρακτηρίζεται πιο μινιμαλιστικός από ποτέ καθώς πολλά από τα μπουτόν είναι πλέον παρελθόν καθώς αντικαταστάθηκαν από μια πιο πολυλειτουργική οθόνη infotainment.

Η ισχύς πηγάζει από έναν υπερτροφοδοτούμενο 3κύλινδρο κινητήρα 0,66 λίτρων σε συνδυασμό με αυτόματη μετάδοση CVT ή προαιρετικά με ένα νέο 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Η κίνηση στέλνεται είτε στους εμπρός είτε και στους τέσσερις τροχούς στις πιο πλούσιες εκδόσεις.
 

Toyota
Autotriti.gr