Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το πώς θα έμοιαζε ένα νέο S2000.

Νέο Honda S2000 το 2024;

7.825 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2020)

Το περιοδικό Forbes σε δημοσίευμά του αναφέρει πως η Honda έχει αποφασίσει να κατασκευάσει μια νέα γενιά για το ιαπωνικό roadster!


Πλατιά χαμόγελα στους φίλους της Honda και γενικότερα στους φίλους της αυτοκίνησης φέρνουν οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί στο διαδίκτυο σχετικά με την κατασκευή ενός νέου S2000.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, «πηγή από το περιβάλλον της Honda» δήλωσε πως η φίρμα εξετάζει την κατασκευή ενός νέου S2000 για να εορταστούν τα 75 χρόνια ζωής της φίρμας το 2024. Η ιδέα αυτή φαίνεται πως κυκλοφορεί στα κεντρικά γραφεία της Honda εδώ και λίγο καιρό και πως τα υψηλόβαθμα στελέχη της φίρμας βλέπουν θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Θυμίζουμε πως η άφιξη της πρώτης γενιάς συνέπεσε με την 50ή επέτειο της μάρκας και πολλοί θεωρούν πως θα ήταν όμορφο να λανσαριστεί η δεύτερη γενιά του μοντέλου για να εορταστούν τα 75 χρόνια ζωής της φίρμας.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με τον ερχομό ενός νέου Honda S2000. Η γενική πεποίθηση, άλλωστε στο χώρο της αυτοκίνησης είναι ότι η κατηγορία των roadster δεν είναι το ίδιο επικερδής σε σχέση με αυτή των μικρών, μικρομεσαίων και SUV μοντέλων και για αυτό η ιαπωνική μάρκα έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την αναβίωση του roadster αφού, για την εξέλιξή του θα απαιτούνταν πολλά χρήματα και το κέρδος θα ήταν περιορισμένο.

Το Forbes πάντως σημειώνει πως έχουν ήδη γίνει οι πρώτες σκέψεις για το κινητήριο σύνολο που θα μπορούσε να λάβει ένα νέο S2000. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος πως η Honda θα τοποθετούσε τον 2λιτρο turbo κινητήρα του Civic Type R με μεγαλύτερη ισχύ στα 350 άλογα.
 

Toyota
OPEL