Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 145 ίππων.

Nέο ORA Good Cat

2.590 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Οι επιρροές από ευρωπαϊκά μοντέλα είναι εμφανείς στο αμάξωμα του ORA Good Cat ενώ και το όνομα του το βοηθά να μείνει στην μνήμη σου.


Ένα νέο μοντέλο κάνει το ντεμπούτο στην Κίνα κάτω από την ονομασία ORA Good Cat και κάτω υπό την σκεπή του κινέζικου γίγαντα Great Wall Motors.

To αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Taizhou, το οποίο είναι αφοσιωμένο στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η σχεδίαση του Good Cat είναι compact και μοντέρνα, ωστόσο για μια άλλη φορά βλέπουμε πως οι Κινέζοι έχουν επηρεαστεί αρκετά από τις ευρωπαϊκές εταιρείες. Συγκεκριμένα, οι ομοιότητες με την Porsche 911 είναι εμφανείς στο εμπρός μέρος ενώ το υπόλοιπο «σουλούπι» του φέρνει σε VW Beetle και Fiat 500. To Good Cat έχει μήκος 4.235 χιλιοστά, το πλάτος του είναι 1.825 χιλιοστά, το ύψος του 1.596 χιλιοστά και το μεταξόνιό του είναι 2.650 χιλιοστά μεταξόνιο.

Προσεγμένο είναι το τοπίο στην καμπίνα καθώς το μοντέλο εξοπλίζεται με δύο ψηφιακές οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου. Το τιμόνι είναι μοντέρνο με δύο ακτίνες ενώ υπάρχει και επένδυση από δέρμα.

Η ισχύς πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που είναι τοποθετημένο στον εμπρός άξονα και αποδίδει 145 άλογα και 210 Nm ροπής με την αυτονομία να φτάνει τα 501 χιλιόμετρα.
 

Mercedes
OPEL