Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέος Πρόεδρος στην Kosmocar ο Αριστείδης Αραβανής

 Σχολιάστε 
1.132 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2024)
Αναλαμβάνει πρόεδρος του Δ.Σ της KOSMOCAR ο κ. Αριστείδης Αραβανής

Αναλαμβάνει πρόεδρος του Δ.Σ της KOSMOCAR ο κ. Αριστείδης Αραβανής

- Μετά την είσοδο του στο Δ.Σ της Kosmocar ο κ. Αραβανής αναλαμβάνει και χρέη Προέδρου
- Στον κ. Αριστείδη Αραβανή ανατίθεται η ευθύνη του σχεδιασμού της εμπορικής στρατηγικής της Kosmocar
- Ο κ. Παναγιώτης Μπερνίτσας, παραμένει ως Μέλος του Δ.Σ

Μετά την είσοδο του στο Δ.Σ της Kosmocar ο κ. Αραβανής αναλαμβάνει και χρέη Προέδρου

Λίγους μήνες μετά την είσοδο του, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Kosmocar, o κ. Αριστείδης Αραβανής, ένα πολύπειρο στέλεχος της αγοράς αυτοκινήτου, αναλαμβάνει και την θέση του Προέδρου στο πλαίσιο εναλλαγής θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Η Kosmocar είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

Στον κ. Αριστείδη Αραβανή ανατίθεται η ευθύνη του σχεδιασμού της εμπορικής στρατηγικής της Kosmocar

Ο κ. Αριστείδης Αραβανής έχει πολυετή εμπειρία και μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου, έχοντας οδηγήσει και διατηρήσει στην κορυφή επί μακρόν τον οργανισμό του οποίου ηγείτο στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kosmocar, στον νέο Πρόεδο του Δ.Σ ανατίθεται η ευθύνη του σχεδιασμού της εμπορικής στρατηγικής της Kosmocar αλλά και του δικτύου της.

Οι άνθρωποι της Kosmocar διατείνονται ότι ο νέος Πρόεδρος, με την αμέριστη συνδρομή όλων του Μελών του Δ.Σ. και την αποδεδειγμένα διορατική εμπορική αντίληψη και κορυφαία στρατηγική σκέψη του, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους, προκειμένου η Kosmocar και το δίκτυο της, να αποκτήσουν ηγετική θέση στον τομέα της κινητικότητας στην Ελλάδα.

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μπερνίτσας, θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ., αφού και η Kosmocar αλλά και ο ίδιος προσβλέπουν στην συνέχιση της συνεργασίας τους.

Θητεία σε υψηλές διοικητικές θέσεις

Ο κος. Αραβανής έχει διαγράψει μια επιτυχημένη διαδρομή σε υψηλές διοικητικές θέσεις και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, μέλος του Group Executive Committee της Inchcapeplc στη Μεγάλη Βρετανία και Διευθύνων Σύμβουλος της Inchcape για τις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS