ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Συγκεκριμένα, ο Renz θα αναλάβει την θέση του Winkelmann ο οποίος αναχωρεί από τη θέση για να γίνει ο Πρόεδρος της Bugatti.

Nέος CEO στην Audi Sport

1.706 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2017)

Σε αλλαγές προχωρά η Audi, αντικαθιστώντας τον Winkelmann με τον Michael-Julius Renz. Διαβάστε για τα νέα τους καθήκοντα.

Η Audi ανακοίνωσε ότι ο Michael-Julius Renz θα γίνει ο νέος CEO της Audi Sport αντικαθιστώντας τον Stephan Winkelmann.

Συγκεκριμένα, ο Renz θα αναλάβει την θέση του Winkelmann με τον τελευταίο να γίνεται ο Πρόεδρος της Bugatti. Ο Winkelmann διετέλεσε CEO στην Audi Sport από το 2016 ενώ προηγουμένως ήταν επικεφαλής της Lamborghini.
 
Αν και ο Renz σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Γερμανία δεν είναι κάποιο μεγάλο όνομα, ο 60χρονος έχει βρεθεί σε ισχυρές θέσεις στην Audi για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα ήταν πρόεδρος των Πωλήσεων της Audi στην Κίνα. Η Renz θα αναλάβει τον έλεγχο της Audi Sport την 1η Μαρτίου με τον πρόεδρο της Audi, Rupert Stadler να δηλώνει ότι ο Renz «θα προωθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη της Audi Sport παγκοσμίως» και θα «εδραιώσει τη μάρκα ως παγκόσμιο παίκτη στην αγορά».

Εκτός από την ανακοίνωση για την αλλαγή της ηγεσίας, η Audi επιβεβαίωσε το λανσάρισμα 5 νέων μοντέλων Audi Sport μέχρι το 2020. Η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αλλά σημείωσε ότι η γκάμα της θα αυξηθεί από 11 σε 16 μοντέλα. Τέλος, αν και ήταν εμφανής η πρόθεση να μην γίνουν περαιτέρω αποκαλύψεις για την στρατηγική που θα ακολουθήσει η μάρκα, ο Winkelmann είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη ενός RS crossover και παράλληλα οι προσπάθειες της μάρκας θα επικεντρωθούν στις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας.
 

ford
VW