Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O όμιλος Fiat έδωσε θέση προέδρου για τις μάρκες Alfa Romeo και Maserati στον Τim Κuniskis.

Στόχος αυτών των ανακατατάξεων είναι να δοθεί περισσότερη προσοχή στην ανάπτυξη της Alfa Romeo και της Maserati.

Nέος πρόεδρος για Alfa Romeo-Maserati

1.713 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

O Tim Kuniskis, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος σε Dodge, Chrysler και Fiat, θα εκτελή χρέη προέδρου για τις φίρμες Alfa Romeo και Maserati.

Τις αλλαγές που θα γίνουν στο διοικητικό τμήμα της Alfa Romeo και της Maserati γνωστοποίησε το FCA Group χθες με ανακοίνωση του.

Όπως έγινε γνωστό, ο όμιλος Fiat έδωσε θέση προέδρου για τις μάρκες Alfa Romeo και Maserati στον Τim Κuniskis, ενώ παράλληλα μετακίνησε τον τέως πρόεδρο Reid Bigland στην θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τον τομέα της Βόρειας Αμερικής, περιοχή όπου η Alfa Romeo βασίζει πολλά για να πετύχει στο μέλλον σημαντική αύξηση των πωλήσεων της.
 
Την θέση του Kuniskis που μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη διευθυντή επιβατικών αυτοκινήτων στην Βόρεια Αμερική θα πάρει ο Steve Beahm , πρώην πρόεδρος της Maserati και επικεφαλής στον τομέα Υποστήριξης στην Βόρεια Αμερική.

Στόχος αυτών των ανακατατάξεων είναι να δοθεί περισσότερη προσοχή στην ανάπτυξη της Alfa Romeo και της Maserati ενώ όμως δήλωσε και ο Sergio Marchionne: « Mε τις Αlfa Romeo Giulia και Stelvio και την Maserati Levante θέλουμε να εστιάσουμε στην παγκόσμια ανάπτυξη αυτών των δύο εταιρειών μας.» Σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας, τόσο ο Bigland όσο και ο Kuniskis θα συνεχίσουν να είναι μέλη του Συμβουλίου του FCA Group.

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI