Οι αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος που διασφαλίζουν τόσο την αισθητική αναβάθμιση σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Ranger όσο και την αντοχή ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης.

Ο οδηγός έχει στη διάθεση του έναν ειδικό επιλογέα στο τιμόνι μέσω του οποίου μπορεί να μεταβάλλει την λειτουργία ενός κεντρικού συστήματος ελέγχου της κίνησης του οχήματος μέσα από έξι προφίλ (driving modes).

Εσωτερικό για σκληρή χρήση, αλλά και ποιοτικό

57.202 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Αρκετές είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος που διασφαλίζουν τόσο την αισθητική αναβάθμιση σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Ranger όσο και την αντοχή ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης, με το DNA της Ford Performance κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη την καμπίνα. Επενδύσεις από δέρμα απαντώνται σε πολλά σημεία όπως τα καθίσματα, το εσωτερικό των θυρών αλλά και το πάνω μέρος του ταμπλό, με χαρακτηριστικές τις ραφές μπλε απόχρωσης σε αυτά τα σημεία. Παράλληλα, η Ford αναφέρει πως έχει τροποποιηθεί σημαντικά η δομή των καθισμάτων, με γνώμονα την βελτίωση της άνεσης που προσφέρουν.

Ο πίνακας οργάνων ενσωματώνει μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με διάφορα «Driver Assist» στοιχεία ενώ πίσω στη βάση της κολόνας του τιμονιού συναντάμε τα ειδικά paddles, για την –σειριακή- εναλλαγή των σχέσεων στο νέο αυτόματο κιβώτιο, εφόσον ο οδηγός το επιθυμεί. Στο στιβαρό ταμπλό δεσπόζει η 8άρα οθόνη αφής του συστήματος «SYNC 3», η οποία ελέγχεται με χειρονομίες pinch & swipe, και φέρει τεχνολογία sat-nav που αποδεικνύεται χρήσιμη σε διαδρομές off-road σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ παρέχει ακόμα και δυνατότητα καταγραφής σημείων πορείας κατά την εξερεύνηση μη χαρτογραφημένων περιοχών, καθώς και λειτουργία φωνητικών εντολών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

DEH PASXA
KIA