Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Porsche, Michael Mauer.

«Οι Porsche δεν έχουν γρίλια αλλά…»

2.994 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2017)

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Porsche, Michael Mauer.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ο Mauer , τόνισε σε διεθνή μέσα πως όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας δεν έχουν στο μπροστινό μέρος γρίλια, αλλά μόνο εισόδους αέρα, καθώς στην εμπρόσθια όψης της κάθε Porsche υπάρχει μόνο ένα άνοιγμα είτε ψηλά είτε χαμηλά και εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό.
 
Προφανώς το όλο θέμα προέκυψε γιατί τα πρώτα αυτοκίνητα της εταιρείας είχαν αποκλειστικά πίσω τον κινητήρα και έτσι μια παραδοσιακή μάσκα δεν αποτέλεσε ποτέ βασικό χαρακτηριστικό της φίρμας. Ωστόσο σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας όλο αυτό δεν άλλαξε, ούτε από τη στιγμή που οι κινητήρες άρχισαν να τοποθετούνται και στο μπροστινό μέρος, με τον Mauer να αναφέρει πως η απόφαση να μην υπάρχει γρίλια και σε αυτά τα μοντέλα έχει ταιριάξει απόλυτα με τη φιλοσοφία της Porsche.
Αυτές οι δηλώσεις ωστόσο δεν γίνονται αποδεκτές από όλους, καθώς μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως σύμφωνα με τον ορισμό, ως γρίλια ορίζεται οποιοδήποτε μικρό η μεγάλο άνοιγμα υπάρχει στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου και έχει τη μορφή σχάρας είτε αυτό βρίσκεται ψηλά είτε χαμηλά.
 
Όπως και να έχει είτε αυτό λέγεται είσοδος αέρα είτε γρίλια, το μόνο σίγουρο είναι πως o σχεδιασμός των μοντέλων της Porsche έχει πολλούς θαυμαστές. Εσείς τι λέτε; Γρίλια ή αεραγωγός.          

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS