Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι Χάρτες Google δείχνουν ξεχωριστά τους γρήγορους φορτιστές!

Οι Χάρτες Google δείχνουν ξεχωριστά τους γρήγορους φορτιστές!

1.583 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2022)

Τη δυνατότητα να δείχνουν τους κοντινότερους και ισχυρότερους φορτιστές για τα ηλεκτρικά έχουν πλέον οι Χάρτες Google έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση που έλαβαν!

Δείχνει τους γρήγορους φορτιστές από 50 kW και πάνω

Πιο εύκολη έκανε τη ζωή των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων η Google με μια σημαντική ενημέρωση στους Χάρτες Google, που ουσιαστικά τους επιτρέπει να αναζητήσουν εύκολα σταθμούς γρήγορης φόρτισης. Έτσι, ενώ προηγουμένως μπορεί κάποιος οδηγός να είχε οδηγηθεί σε έναν πιο αργό φορτιστή, παρόλο που αναζητούσε κάποιο πιο ισχυρό, τώρα αυτό το πρόβλημα θα πάψει να ισχύει, αφού οι οδηγοί μπορούν να ρυθμίσουν την εφαρμογή για να εμφανίζει μόνο φορτιστές που μπορούν να παρέχουν τουλάχιστον 50 kW.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εύκολα η εύρεση φορτιστή με μία απλή αναζήτηση

Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε αυτή τη νέα λειτουργία, πρέπει να πληκτρολογήσει στο πλαίσιο αναζήτησης ότι αναζητά φορτιστή, σταθμό φόρτισης ή κάτι παρόμοιο για να ενημερώσει την εφαρμογή ότι οδηγεί ένα ηλεκτρικό και ψάχνει φορτιστή. Στη συνέχεια, μια νέα επιλογή θα εμφανιστεί παρακάτω όπου και θα του επιτρέψει να καθορίσει ποιο φορτιστή προτιμά.

Για Apple και Android

Η νέα δυνατότητα προστέθηκε στην εφαρμογή τόσο για συσκευές Apple όσο και για Android και για να μπορέσει κάποιος να τη χρησιμοποιήσει θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση στη συσκευή του. Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα δυνατότητα επιτρέπει όχι μόνο την επιλογή της ισχύος του φορτιστή, αλλά και τον τύπο βύσματος, δίνοντας την επιλογή μεταξύ CCS, J1772, Tesla ή CHAdeMo, προκειμένου να περιορίσετε ακόμη περισσότερο την αναζήτηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO