Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Oι πελάτες της Xiaomi «άλλαξαν» την σχεδίαση του νέου SU7
3 Φωτογραφίες »

Oι πελάτες της Xiaomi «άλλαξαν» την σχεδίαση του νέου SU7

2.609 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2024)

- Η Xiaomi έκανε τροποποιήσεις αισθητικού χαρακτήρα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της
- Η πιο αισθητή αλλαγή αφορά το λογότυπο στο πίσω μέρος του αμαξώματος
- Τροχοί 21 ιντσών και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα συμπληρώνουν τις βασικές αλλαγές
- Δύο κινητήρες απόδοσης 673 ίππων και αυτονομία 800 χλμ.

Η Xiaomi έκανε τροποποιήσεις αισθητικού χαρακτήρα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της

Η Xiaomi, η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone, έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στη βιομηχανία των ηλεκτρικών οχημάτων με το σεντάν SU7. Παρότι η αρχική σχεδίαση έλαβε θετικά σχόλια, η Xiaomi, ανταποκρινόμενη στις προτάσεις και προτιμήσεις των πελατών της, έκανε μερικές τροποποιήσεις για να βελτιώσει αισθητικά τη συνολική εμφάνιση του οχήματος και να του προσδώσει έναν πιο σπορ χαρακτήρα. Αυτές οι λεπτές τροποποιήσεις καταδεικνύουν, αν μη τι άλλο, την πελατοκεντρική φιλοσοφία της Xiaomi.

Η πιο αισθητή αλλαγή αφορά το λογότυπο στο πίσω μέρος του αμαξώματος

Έγγραφα που κατατέθηκαν στο κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής αποκάλυψαν ότι η συνολική σχεδίαση του SU7 σεντάν παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη. Η πιο αισθητή αλλαγή εμφανίζεται στο πίσω μέρος του οχήματος, όπου η μάρκα επέλεξε ένα μικρότερο λογότυπο, δημιουργώντας μια πιο ισορροπημένη αισθητική. Ενώ στο παρελθόν το σήμα της μάρκας εκτεινόταν σχεδόν σε όλο το μήκος του πορτμπαγκάζ, πλέον θα είναι σημαντικά μικρότερο.


Το νέο λογότυπο στο πίσω μέρος του αμαξώματος.
3 Φωτογραφίες »

Το νέο λογότυπο στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Τροχοί 21 ιντσών και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα συμπληρώνουν τις βασικές αλλαγές

Εκτός από το αναθεωρημένο σήμα, η Xiaomi έχει κάνει κι άλλες τροποποιήσεις στη σχεδίαση του SU7. Η εταιρεία επέλεξε να εξοπλίσει το σεντάν με μεγαλύτερους τροχούς 21 ιντσών και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, δίνοντας μια premium αίσθηση στο νέο μοντέλο. Τέλος, οι δαγκάνες των φρένων θα διατίθενται πλέον σε διαφορετικά χρώματα και, όπως θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία τεχνολογίας, το SU7 θα διαθέτει οθόνη οργάνων 7,1 ιντσών και οθόνη infotainment 16,1 ιντσών. Αν και η πηγή αυτών των αλλαγών δεν έχει διευκρινιστεί, η Xiaomi αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε προσκαλέσει τον διάσημο πρώην σχεδιαστή της BMW Chris Bangle στα γραφεία της για να ακούσει τις σκέψεις του για το αυτοκίνητο.

Δύο κινητήρες απόδοσης 673 ίππων και αυτονομία 800 χλμ.

Υπενθυμίζουμε πως το SU7, προοριζόμενο να ανταγωνιστεί την Porsche Taycan και την Tesla Model S, θα έχει δύο κινητήρες συνολικής απόδοσης 673 ίππων (495 kW), κάτι που θα του επιτρέπει να φτάσει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,78 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, λόγω της μπαταρίας 101 kWh, η Xiaomi υποστηρίζει ότι το SU7 θα μπορεί να διανύσει έως και 800 χλμ. με μια φόρτιση. 

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG