Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
16.357 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
Οι τιμές της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα
6 Φωτογραφίες »

- Μπάσιμο στην αγορά της Ελλάδας για την Alfa Romeo Junior
- Ήπια υβριδική με 136 άλογα και ηλεκτρική με 156 ίππους
- Δύο εξοπλιστικές εκδόσεις Core και Speciale
- Τέσσερα χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior

Μπάσιμο στην αγορά της Ελλάδα για την Alfa Romeo Junior

Στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη η νέα Alfa Romeo Junior, το αυτοκίνητο που βάζει την ιταλική μάρκα στην δημοφιλέστερη κατηγορία των μικρών SUV. Από 29.900 ευρώ ξεκινάει στη χώρα μας η Junior, η οποία προσφέρεται ως ήπια υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική σε δύο διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις.

Ήπια υβριδική με 136 άλογα και ηλεκτρική με 156 ίππους

Μπαίνοντας απ΄ ευθείας στο κυρίως θέμα, η νέα Alfa Romeo Junior ξεκινάει στην Ελλάδα από τις 29.900 ευρώ, τιμή που αφορά την ήπια υβριδική έκδοση (Ibrida) των 136 ίππων. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ηλεκτρική επιλογή των 156 αλόγων που ξεκινάει από τις 30.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης των 9.000 ευρώ, του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Να σημειωθεί πως κορυφαία έκδοση θα είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον.

Δύο εξοπλιστικές εκδόσεις Core και Speciale

Ανεξάρτητα από την επιλογή κινητήρα, η Alfa Romeo Junior περιλαμβάνει στην γκάμα της δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Core και Speciale.

Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ την υψηλή ψηφιακή τεχνολογία υποστηρίζουν το connectivity box μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” και το infotainment με οθόνη αφής 10,1” που διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto.

Η ακόμα πλουσιότερη Speciale προσθέτει αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης και λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης, καθώς και 18άρες ζάντες και για την υβριδική έκδοση.

Από κει και πέρα, τα πακέτα Tech, Tech Lite, Tech Speciale, Tech Speciale Lite, Performance και Premium εξασφαλίζουν άφθονες πινελιές εξατομίκευσης, ενώ διατίθενται και στοιχεία όπως ηλεκτρική ηλιοροφή και διχρωμία με μαύρη οροφή.

Τέσσερα χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior

Σε όλες τις Junior προσφέρεται 4ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και οδική βοήθεια, ενώ στις ηλεκτρικές το σύστημα κίνησης και η μπαταρία καλύπτονται από 8 έτη. Όπως σε όλες τις Alfa Romeo παρόν είναι και το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT που καταγράφει αδιάβλητα όλες τις πληροφορίες χρήσης και συντήρησης κάθε αυτοκινήτου, προστατεύοντας τη μεταπωλητική του αξία.
 
Τέλος, τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στη χώρα μας στις αρχές του φθινοπώρου.

Τιμές και εκδόσεις της Alfa Romeo Junior

Εκδόσεις Alfa Romeo Junior Τιμές σε ευρώ
IBRIDA 1.2 eDCT 136 HP 29.900
IBRIDA SPECIALE 1.2 eDCT 136 HP 32.500
ELETTRICA 156 HP 39.900
ELETTRICA SPECIALE 156 HΡ 42.500

*Στις δύο ηλεκτρικές εκδόσεις περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση των 9.000 ευρώ από το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Ford
moto