Τιμές νέας Toyota Corolla στην Ελλάδα

17.966 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Η Toyota Ελλάς ανακοίνωσε τις τιμές με τις οποίες θα προσφέρεται η νέα Corolla στην ελληνική αγορά για όλα τα διαθέσιμα αμαξώματα. Δείτε ακόμα τον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης και μάθετε πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας Toyota Corolla στο διεθνή Τύπο, η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας παρουσίασε τις τιμές με τις οποίες θα λανσαριστεί το μοντέλο στην εγχώρια αγορά. Υπενθυμίζουμε πως, η πρόταση της Toyota στα μικρομεσαία έχει στη φαρέτρα της τρεις κινητήρες, εκ των οποίων ένας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λτ. με 116 άλογα και δύο υβριδικά σύνολα 1,8 και 2,0 λτ. με ισχύ 122 και 180 ίππων αντίστοιχα.
 

Σε ό,τι αφορά τις τιμές του μοντέλου, αυτές ξεκινούν από τις 17.100 ευρώ για το σεντάν με τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα που αποδίδει 132 άλογα (σ.σ. χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο σεντάν), ενώ το χάτσμπακ αρχίζει από τις 17.430 ευρώ στην έκδοση με τον 1.200άρη βενζίνης. Η «μικρή» υβριδική Corolla τιμάται από 20.800 ευρώ, ενώ η κορυφαία πρόταση με τη δίλιτρη υβριδική μονάδα έχει κόστος κτήσης από 25.490 ευρώ. Κλείνοντας, μένει να αναφέρουμε το κόστος του στέισον βάγκον, που προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό και ξεκινά από τις 22.500 ευρώ.

Περνώντας στο πεδίο του εξοπλισμού, το βασικό πακέτο μπορεί να χαρακτηριστεί πλήρες καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το προηγμένο σύστημα Toyota Safety Sense 2 με σύστημα αυτόματα προσαρμοζόμενης ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) και σύστημα διατήρησης λωρίδας, full LED προβολείς, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικό χειρόφρενο, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall) και το ευρύτερο πακέτο υπηρεσιών διασυνδεσιμότητας της μάρκας και οθόνη οργάνων 4,2 ιντσών. Από εκεί και πέρα υπάρχει προαιρετικά η επιλογή για την οθόνη αφής 8 ιντσών Toyota Touch του infotainment, την κάμερα οπισθοπορείας και τον πίνακα οργάνων με την 7άρα οθόνη.

Κλείνοντας, σημειώνουμε πως, οι άνθρωποι της μάρκας μας είπαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης πως η νέα Corolla θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα, συνεπώς αναμένουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN