Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέα εμφάνιση και αρκετές γωνίες συνθέτουν το ανανεωμένο αμάξωμα Kia Rio.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα εμφάνιση και αρκετές γωνίες συνθέτουν το ανανεωμένο αμάξωμα Kia Rio.

Οι τιμές του Κia Rio

4.279 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι τιμές του νέου Kia Rio στην Αγγλία, με το Κορεατικό mini να θεωρείται αξιόμαχος ανταγωνιστής του VW Polo, αφού εκτός των άλλων υπερέχει στη τιμή.

Αποδεδειγμένα το VW Polo θεωρείται διεθνώς, το κορυφαίο mini αυτοκίνητο σε πωλήσεις. Ωστόσο ο ανταγωνισμός της κατηγορίας όλο και γίνεται εντονότερος, με την Kia να αντεπιτίθεται με «όπλο» τις τιμές της.

H σύγχρονη και μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή,  κυριαρχεί στο εσωτερικό του νέου Kia Rio.

H σύγχρονη και μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή, κυριαρχεί στο εσωτερικό του νέου Kia Rio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το φθηνότερο 5θυρο Polo κοστίζει 12.460 λίρες, συγκριτικά με το Kia Rio που κοστολογείται στις 11.995 λίρες, το οποίο σε σχέση με τον προκάτοχό του, είναι κατά 900 λίρες ακριβότερο, αλλά εξοπλίζεται με περισσότερα στοιχεία.

Για το νέο Kia Rio υπάρχουν 3 επιλογές κινητήρων, ξεκινώντας από τη βασική έκδοση των 1200cc με απόδοση 83 ίππους, δυο κινητήρες 1400cc, με την επιλογή σε βενζίνη ή Diesel και ένας 1000cc  Τurbo, με τους τρεις τελευταίους να αποδίδουν 118 ίππους.

Επιπλέον η βασική έκδοση διατίθεται με ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέπτες, μια οθόνη 3,8 ιντσών, αυτόματο έλεγχο φωτισμού, φώτα ημέρας LED, καθώς και συνδεσιμότητα Bluetooth. Επίσης η Κορεατική φίρμα παρέχει τη δυνατότητα επιλογής σε 7 αποχρώσεις και την εγγύηση έως 7 έτη/100.000 χλμ.
Το Rio θεωρείται το Best-Seller μοντέλο της Kia, καθώς ετησίως πωλούνται 475.000 αυτοκίνητα και οι παραπάνω τιμές αφορούν τη Μ.Βρετανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO